martes, 26 de abril de 2011

L'AJUNTAMENT I EL SAMURAI CADUC







INTRODUCCIÓ:

'Bushido' - Codi Samurai-

A japó, dintre d'una rígida estructura jeràrquica, els membres de la classe guerrera eren anomenats Samurai, o Bushi. Es van transformar durant la història de Japó en la clase noble i governant, fins la seva eradicació en 1876. Tanmateix la seva cultura encara viu, reflectida en la literatura, la pintura, les arts marcials i en la seva gent (recordant els kamikazes japonesos) Eren experts en arts marcials, tenien gran habilitat amb l'arc, l'espasa i el cavall. Eren homes que enganxaven la seva vida al Bushido. Alguns poden veure els samuráis simplement com brutals i superbs guerrers o assassins indiferents, però el samurái tenía una gran percepció de la justicia i sentit de l'honor. Comparables als cavallers medievals de la taula rodona d'Artur .

El 'bushido' és el codi al qual s'adhereixen tots els samurais. Únicament escrit en el cor dels guerrers. Literalment significa "camí del guerrer". El 'bushido' procedeix del Budisme, Zen, Confucianisme i Xintoisme. Emfasitza una vida de virtut i integritat. Està constituït pels valors que resumien l'honor d'un Samurai.

HEM D'ADMIRAR EL SENTIT COL·LECTIU DELS JAPONESOS DAVANT TANTA TRAGÈDIA, TOT EL CONTRARI DELS NOSTRES POLÍTICS MUNICIPALS A CREIXELL, ELS HABITANTS DEL NOSTRE POBLE SOM CAPAÇOS DE SACRIFICAR PART DE L'INTERÈS PROPI PER AFAVORIR UNA SOLUCIÓ COL·LECTIVA, PERÒ ELS NOSTRES POLÍTICS MUNICIPALS A LA VIDA PÚBLICA ACTUEN AMB LA CONDUCTA CONTRÀRIA, SALVEN ELS SEUS INTERESSOS PARTIDISTES I ELS GOVERNATS QUE ES FASTIGUEGIN.

AQUÍ ÉS ON PODRÍEM CITAR EL CODI DE VALORS DELS SAMURAIS QUE EXIGEIX L'ENTREGA COM A EXPRESSIÓ DE MÁXIMA NOBLESA. PERÒ L'ESPERIT HEROIC NO ÉS DETERMINANT. PREDOMINA EL CODI DEL LLEST, DE L'APROFITAT, BERGANTS DE PA SUCAT AMB OLI QUE ENCOBREIXEN LES SEVES TRAMPES AMB RECURSOS DE PICAPLETS, PERÒ TOTS ES CONSIDEREN BONS MENTRE NO HI HAGI CONDEMNA PEL MIG.

EN CAMPANYA ELS NOSTRES POLÍTICS LOCALS SEGURAMENT DEFENSARAN UN DISCURS AUSTER, DE MÀXIM RIGOR PÚBLIC. UN DISCURS PURITÀ EN EL MILLOR SENTIT DEL TERME. EL NOSTRE ALCALDE S'ACOSTA A L'ESPERIT D'AQUELLS SAMURAIS TRÀGICS, SENSE INTERÈS DE SERVEI AL CIUTADÀ SINÓ D'INTERÈS PER AL SEU PROPI EGO." Mireu el que he fet sense diners, imagineu-vos el que faria si ho tingués ".

SOBTADAMENT EL NOSTRE ALCALDE HA DE CARREGAR AMB MOLTES CONTRADICCIONS RESSALTADES AL PAMFLET QUINS DIES ENRERE VA REPARTIR A TOTA LA CIUTADANIA DEL NOSTRE POBLE, TÉ TOT EL DRET DE DIR-NOS MENTIDES, PERÒ AQUEST DRET NO LE ESCRUIX DE PAGAR LA SEVA PREPOTÈNCIA EN LES URNES EN LES PRÒXIMES ELECCIONS MUNICIPALS.

GAMBARIMASU!! DIUEN ELS JAPONESOS QUAN VOLEN EXPRESSAR QUE DONARAN EL MILLOR DE SI MATEIXOS, AIXÒ ÉS JUST EL QUE DEURÍEM HAVER-LI EXIGIT AL NOSTRE ALCALDE I NO HAVER-LI PERMÈS QUE ENS FIQUÉS EN EL GRAN DEUTE EN QUÈ ENS HA FICAT A TOTS ELS CIUTADANS DE CREIXELL, GROSSO MODO I AMB UN CÀLCUL ESTIMATIU (NO FINAL) CADA CIUTADÀ DEL NOSTRE POBLE (ANCIANS -AS, NENS-AS, JOVES I ADULTS-AS) HAURÍEM DE PAGAR DE LA NOSTRA BUTXACA, LA GENS MENYSPREABLE XIFRA DE 4.000,00 €UROS(QUATRE MIL) AQUESTA XIFRA ESTÀ TRETA EN PART DE L'EXERCICI TANCAT DE L'ANY 2008, EN PART DEL FINAL DEL PAMFLET, AIXÍ COM EFECTUANT UN CÀLCUL ESTIMATIU DELS EJERCICIS( ENCARA PER TANCAR) DEL 2009 I 2010.

EL PENSAMENT DEL NOSTRE ALCALDE EN LA SOLITUD DEL SEU DESPATX , SEGURAMENT S'ASSEMBLARÀ A "PER QUÈ EM CRITIQUEN I PER QUÈ NO SÓN RECONEGUTS ELS MEUS HEROICS SACRIFICIS ".

AQUÍ NEIX EL TIP CIUTADÀ, EL DESCRÈDIT, LA SOSPITA GENERALITZADA. NO HA ENTÈS RES. PERQUÈ EL CRÈDIT D'UN POLÍTIC, NEIX D'ASSUMIR LES ERRADES PROPIES I RECONÈIXER ELS SEUS FRACASSOS, SOBRETOT, ECONÒMICS, EN AQUESTS TEMPS DE CRISI GENERALITZADA.

LA PREPOTÈNCIA DEL NOSTRE ALCALDE, POTSER SIGUI UNA CONTRIBUCIÓ DIRECTA DE LA CRISI I QUE SIGUI UN TIPUS ESPECIAL. NO ÉS UN SUPERB, PERQUÈ LA SUPÈRBIA EN UN GOVERNANT, POT JUSTIFICAR-SE. NO ÉS ARROGANT, PERQUÈ NO EL TÈ . SE PERD EN LA FORMA.I PERQUÈ SE'L PODRIA DISCULPAR ÉSSER ARROGANT I SUPERB, PERQUÈ ALMENYS NO SOTMETRIA. NECESSITA IMPOSAR-SE. EN TENIR PODER, EL PREPOTENT, NO ÉS UN BON CIUTADÀ, NI TREBALLA EN EQUIP I EL SEU LIDERATGE ÉS TAN FRÀGIL COM ELL PRÒPIAMENT.

HA DE ESCOLTAR EL POBLE I RESPECTAR LA SEVA OPINIÓ, PERÒ AL NO ESTAR ACOSTUMAT I DAMUNT DISGUSTAR-LO, AIXÍ HO HA FET DE MAL.

SERIA POSSIBLE EL CANVI DE GOVERN MUNICIPAL EN AQUESTES PRÒXIMES ELECCIONS MUNICIPALS, POTSER SERIA EL SIGNE DE QUE ALGUNA COSA NOVA PUGUI COMENÇAR. PERÒ ATENCIÓ CAL ANAR AMB COMPTE, A L'OPOSICIÓ TAMBÉ ES JUGA AMB LES CARTES MARCADES.

MALGRAT TOT, LA CAPACITAT QUE EL NOSTRE POBLE MANIFESTA DE TRENCAR AMB EL LABERINT DE PORS I DUBTES ON ENS HAVIEN FICAT ÉS DEL TOT POSITIU. PAGAREM UN PREU MOLT ALT PELS DEUTES CONTRETES PEL GOVERN MUNICIPAL ACTUAL, PERÒ ALMENYS TINDREM DRET A CONÈIXER LA VERITAT DEL VOLUMINÓS DÈFICIT MUNICIPAL QUE DE MANERA TAN MISERABLE ENS AMAGUEN, UNA VEGADA HAGIN DEIXAT LA POLTRONA I D'ALTRES L'OCUPIN AMB LA DIGNITAT QUE EL NOSTRE POBLE MEREIX.

EN RESUM TOT EL CONTRARI DEL CODI DEL SAMURAI.

EN LA VERITAT N'HI HA SEMPRE ALGUNA COSA QUE COMENÇA AMB BON PEU I ELS NOUS QUE TINGUIN L'OPORTUNITAT D'ASSENTAR-SE A LA BUTACA DEL GOVERN DEL NOSTRE AJUNTAMENT, MITJANÇANT EL VOT EMÈS PER TOTS NOSALTRES EN LES URNES DE LA DEMOCRÀCIA, HAN DE TENIR MOLT CLAR QUE AL POBLE CAL EXPLICAR-LI SEMPRE LA VERITAT DEL QUE ES FACI AL NOSTRE MUNICIPI I SOBRETOT DESFER ELS TORTS EN ELS QUALS ENS HAN FICAT AQUESTS IL·LUMINATS DE PÈSSIMES I CADUQUES IDEES, PRÒPIES D'UN POBLE QUE NOMÉS EXISTEIX A LA MENT D'INDIVIDUS EGÒLATRES I PREPOTENTS.

"LA META DEL LÍDER NO ÉS MER ACLARIMENT O EXPLICACIÓ, SINÓ LA CREACIÓ DEL SIGNIFICAT"





INTRODUCCIÓN:

Bushido - Código Samurai.

En japòn, dentro de una rígida estructura jerárquica, los miembros de la clase guerrera eran llamados Samurai, o Bushi. Se transformaron durante la historia de Japón en la clase noble y gobernante, hasta su erradicación en 1876. Sin embargo su cultura aún vive, reflejada en literatura, la pintura, las artes marciales y en su gente (recordando a los kamikazes japoneses) Eran expertos en artes marciales, tenían gran habilidad con el arco, la espada y el caballo. Eran hombres que apegaban su vida al Bushido. Algunos pueden ver a los samurai simplemente como brutales y soberbios guerreros o asesinos indiferentes, pero el samurai tenía una gran percepción de la justicia y sentido del honor. Comparables a los caballeros medievales de la mesa redonda de Arturo.

El Bushido es el código al que se adhieren todos los samurai. Únicamente escrito en el corazón de los guerreros. Literalmente significa "camino de guerrero". El Bushido procede del Budismo, Zen, Confucionismo, y Sintoísmo. Enfatiza una vida de virtud e integridad. Está constituído por los valores que resumían el honor de un Samurai.

EL SAMURAI CADUCO

HEMOS DE ADMIRAR EL SENTIDO COLECTIVO DE LOS JAPONESES ANTE TANTA TRAGEDIA, TODO LO CONTRARIO DE NUESTROS POLÍTICOS MUNICIPALES DE CREIXELL, LOS HABITANTES DE NUESTRO PUEBLO SOMOS CAPACES DE SACRIFICAR PARTE DEL INTERÉS PROPIO PARA FAVORECER UNA SOLUCIÓN COLECTIVA, PERO NUESTROS POLÍTICOS MUNICIPALES EN LA VIDA PÚBLICA ACTÚAN CON EL COMPORTAMIENTO CONTRARIO, SALVAN SUS INTERESES PARTIDISTAS Y LOS GOBERNADOS QUE SE FASTIDIEN.

AQUÍ ES DONDE PODRÍAMOS CITAR EL CÓDIGO DE VALORES DE LOS SAMURÁIS QUE EXIGE EL DESPRENDIMIENTO Y LA ENTREGA COMO EXPRESIÓN DE MÁXIMA NOBLEZA. PERO EL ESPÍRITU HEROÍCO NO ES DETERMINANTE. PREDOMINA EL CÓDIGO DEL LISTO, DEL APROVECHADO, PÍCAROS DE MEDIO PELO QUE ENCUBREN SUS TRAMPAS CON RECURSOS DE LEGULEYO, PERO TODOS SE CONSIDERAN BUENOS MIENTRAS NO HAYA CONDENA DE POR MEDIO.

EN CAMPAÑA NUESTROS POLÍTICOS LOCALES SEGURAMENTE DEFENDERAN UN DISCURSO AUSTERO, DE MÁXIMO RIGOR PÚBLICO. UN DISCURSO PURITANO EN EL MEJOR SENTIDO DEL TÉRMINO.

NUESTRO ALCALDE SE ACERCA AL ESPÍRITU DE AQUELLOS SAMURÁIS TRÁGICOS, SIN INTERÉS DE SERVICIO AL CIUDADANO SINO DE INTERÉS PARA SU PROPIO EGO.” MIRAD LO QUE HE HECHO SIN DINERO, IMAGINAOS LO QUE HARÍA SI LO TUVIERA”.

DE REPENTE NUESTRO ALCALDE HA DE CARGAR CON MUCHAS CONTRADICCIONES RESALTADAS EN EL PANFLETO QUE DÍAS ATRÁS REPARTIÓ A TODA LA CIUDADANÍA DE NUESTRO PUEBLO, ESTÁ EN SU DERECHO DE MENTIRNOS, PERO ESTE DERECHO NO LE ESCLUYE DE PAGAR SU ARROGANCIA EN LAS URNAS EN LAS PRÓXIMAS ELECCIONES MUNICIPALES.

¡¡GAMBARIMASU!!, DICEN LOS JAPONESES CUANDO QUIEREN EXPRESAR QUE DARÁN LO MEJOR DE SÍ MISMOS, ESTO ES JUSTO LO QUE DEBERÍAMOS DE HABERLE EXIGIDO A NUESTRO ALCALDE Y NO HABERLE PERMITIDO QUE NOS METIERA EN LA GRAN DEUDA EN QUE NOS HA METIDO A TODOS LOS CIUDADANOS DE CREIXELL, A GROSO MODO Y CON UN CÁLCULO ESTIMATIVO(NO FINAL) CADA CIUDADANO DE NUESTRO PUEBLO(ANCIANOS-AS, NIÑOS-AS, JÓVENES Y ADULTOS-AS)TENDRÍAMOS QUE PAGAR DE NUESTRO BOLSILLO, LA NADA DESPRECIABLE CIFRA DE 4.000,00€UROS(CUATRO MIL) ESTA CIFRA ESTÁ SACADA EN PARTE DEL EJERCICIO CERRADO DEL AÑO 2008, EN PARTE DEL FINAL DEL PANFLETO, ASÍ COMO EFECTUANDO UN CÁLCULO ESTIMATIVO DE LOS EJERCICIOS(AÚN POR CERRAR) DEL 2009 Y 2010.

EL PENSAMIENTO DE NUESTRO ALCALDE EN LA SOLEDAD DE SU DESPACHO, SEGURAMENTE SE ASEMEJARÁ A “PORQUÉ ME CRITICAN Y PORQUÉ NO SON RECONOCIDOS MIS HEROÍCOS SACRIFICIOS” AHÍ NACE EL HARTAZGO CIUDADANO, EL DESCRÉDITO, LA SOSPECHA GENERALIZADA. NO HA ENTENDIDO NADA. PORQUE EL CRÉDITO DE UN POLÍTICO, NACE DE ASUMIR LOS ERRORES PROPIOS Y RECONOCER SUS FRACASOS, SOBRE TODO, ECONÓMICOS, EN ESTOS TIEMPOS DE CRISIS GENERALIZADA.

LA PREPOTENCIA DE NUESTRO ALCALDE, QUIZÁS SEA UNA CONTRIBUCIÓN DIRECTA DE LA CRISIS Y QUE SEA UN TIPO ESPECIAL. NO ES UN SOBERBIO, PORQUE LA SOBERBIA EN UN GOBERNANTE, PUEDE JUSTIFICARSE. NO ES ARROGANTE, PORQUE NO TIENE NI ESO. SE PIERDE EN LA FORMA. Y PORQUE SE LE PODRÍA DISCULPAR SER ARROGANTE Y SOBERBIO, PORQUE AL MENOS NO AVASALLARÍA.NECESITA IMPONERSE. AL TENER PODER, EL PREPOTENTE, NO ES UN BUEN CIUDADANO, NI TRABAJA EN EQUIPO Y SU LIDERAZGO ES TAN FRÁGIL COMO ÉL MISMO.

TIENE QUE ESCUCHAR AL PUEBLO Y RESPETAR SU OPINIÓN, PERO AL NO ESTAR ACOSTUMBRADO Y ENCIMA DISGUSTARLE, ASÍ LO HA HECHO DE MAL.

SERÍA POSIBLE EL CAMBIO DE GOBIERNO MUNICIPAL EN ESTAS PRÓXIMAS ELECCIONES MUNICIPALES, QUIZÁS SERÍA EL SIGNO DE QUE ALGO NUEVO PUEDA EMPEZAR. PERO CUIDADO, EN LA OPOSICIÓN TAMBIÉN SE JUEGA CON LAS CARTAS MARCADAS.

NO OBSTANTE, LA CAPACIDAD QUE NUESTRO PUEBLO MANIFIESTA DE ROMPER CON EL LABERINTO DE MIEDOS Y DUDAS EN EL QUE NOS HAN METIDO ES DEL TODO POSITIVO. PAGAREMOS UN PRECIO MUY ALTO POR LAS DEUDAS CONTRAÍDAS POR EL GOBIERNO MUNICIPAL ACTUAL, PERO POR LO MENOS TENDREMOS EL DERECHO A CONOCER LA VERDAD DEL ABULTADO DÉFICIT MUNICIPAL QUE DE MANERA TAN MISERABLE NOS ESCONDEN, UNA VEZ HAYAN DEJADO LA POLTRONA Y OTROS LA OCUPEN CON LA DIGNIDAD QUE NUESTRO PUEBLO MERECE.

EN RESUMEN TODO LO CONTRARIO DEL CÓDIGO DEL SAMURAI.

EN LA VERDAD HAY SIEMPRE ALGO QUE COMIENZA CON BUEN PIE Y LOS NUEVOS QUE TENGAN LA OPORTUNIDAD DE SENTARSE EN EL SILLÓN DEL GOBIERNO DE NUESTRO AYUNTAMIENTO, MEDIANTE EL VOTO EMITIDO POR TODOS NOSOTROS EN LAS URNAS DE LA DEMOCRACIA, TIENEN QUE TENER MUY CLARO QUE AL PUEBLO HAY QUE EXPLICARLE SIEMPRE LA VERDAD DE LO QUE SE HAGA EN NUESTRO MUNICIPIO Y SOBRE TODO DESHACER LOS ENTUERTOS EN QUE NOS HAN METIDO ESTOS ILUMINADOS DE PÉSIMAS Y CADUCAS IDEAS, PROPIAS DE UN PUEBLO QUE SÓLO EXISTE EN LA MENTE DE INDIVIDUOS EGÓLATRAS Y PREPOTENTES.

“LA META DEL LIDER NO ES MERA ACLARACIÓN O EXPLICACIÓN, SINO LA CREACIÓN DEL SIGNIFICADO”

241 comentarios:

«El más antiguo   ‹Más antiguo   201 – 241 de 241
Anónimo dijo...

Sembla ser que el seny s´imposa a creixell, veritable apropament de ciu amb pp amb el benepleit de erc,
psc,icv a la oposició

EL PENSADOR dijo...

que callats esteu gent de PP com es nota que aneu a darrera d'un pacte ara callem com a p...ersones no? penseu ara si valia la pena fer una campanya tan bruta i també una legislatura perquè ja sabeu en política l' amic d' avui es l'amic de demà o no?

Anónimo dijo...

el del segundo post que estas haciendo una porra?

porque esto puede ser peor que una quiniela

EL PENSADOR dijo...

per segona vegada torno a posar el meu escrit visca la llibertat d'expresio El pensador (francès: Le Penseur) és una de les més famoses escultures en bronze d'Auguste Rodin.
La peça, anomenada originalment El poeta, formava part d'una comissió del Museu d'Arts Decoratives de París per crear un monumental portal basat en La Divina Comèdia de Dante. Cadascuna de les estàtues representava un dels personatges principals del poema èpic. El pensador, en el seu origen, buscava representar Dante davant les Portes de l'Infern (que és el nom que Rodin va donar al portal del qual l'obra formaria part) ponderant el seu gran poema. L'escultura és un nu, ja que Rodin desitjava una figura heroica a l'estil de Miquel Àngel per representar tant el pensar com la poesia.
Existeixen més de vint versions de l'escultura en diferents museus arreu del món. Algunes són versions ampliades de l'original; altres, de diferents proporcions.
El Pensador està fos en bronze i va ser acabat el 1880. Auguste Rodin fou ajudat per fer aquesta obra pel seu deixeble Miguel anomenat l'Asturià
wikipedia
i el segon post del pensador es una burda suplantacio de mi aixo no es licit recordeu

Anónimo dijo...

Hoy sale en la prensa el pacto de gobierno de Creixell. CIU+PSC+ERC+ICV.
Alcalde: Jordi Llopart.

Será un buen alcalde para nuestro pueblo.

Era lo previsible vistos los resultados pero sin ICV. ¿Porqué pactar también con ICV si no era necesario para sumar? ¿Porqué pactar con los comunistas?

Si el difunto padre del sr.LLopart levantara la cabeza.....

Anónimo dijo...

porque es mas facil destruir el pueblo entre cuatro que entre tres. es mas rapido

Anónimo dijo...

que se jodan el legado de teo y todo lo que ha hecho por el pueblo siempre estará. el sr sentis siempre puede ir con la cancion de que su padre construyó el casal de el rincon. pero ahora tambien tendra que contar que teo lo modernizó. a los marlets que les gusta tanto la historia que incluyan a teo porque ha hecho historia haciendo cosas en el pueblo.y en cuatro años solo

Anónimo dijo...

ja no dieu res¿¿¿¿¿?????¿¿¿¿????

Anónimo dijo...

si no t'has a donat estan t@ts a la festa gol jugant a futbol aixo es més sa cada cada de setmana tindria que haver una festa gol , felicitats als organitzadors.

Anónimo dijo...

Tarragona Ciu y PP 14, pero Artur Mas ha prohibido el pacto, por algo será?. leerlo en el diari de tarragona que es interesante. asi que seguiran gobernando los socialistas.

Anónimo dijo...

ya nadie vota por el ppp

jejejeje

Joan i setze més. dijo...

sr.Llopart que le debe a los comunistas-perroflautas-tatuajes?
¿porqué no gobierna con un tripartito natural CIU-PSC-ERC?
Los ciudadanos de Creixell que hemos votado a CIU, en ningún caso queríamos que se hiciera ningún pacto con los comunistas, gracias a sus siglas(CIU), han accedido a unas cuotas de poder impensables para ellos,porque políticamente siempre han sido actores secundarios por más votos que les hayan dado las personas que estaban desengañadas con el PSC.
¡¡¡¡¡¡¡¡vaya con cuidado sr.Llopart, a no mucho tiempo, se puede convertir en una pelea fraticida entre partidos!!!!!!!!!
Acuerdese de la moción de censura que le plantó aquella persona,de cuyo nombre nadie quiere acordarse............

El que avisa ....................

Anónimo dijo...

Menudo discurso el del nuevo alcalde!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No dijo nada que no se supiera,pero obvió lo que está hecho y que quedará para el disfrute de nuestro pueblo.........
Pero valió la pena asistir al acto de teatro y representación que se montaron los del grupo que hay ahora gobernando nuestro pueblo, el "iluminao" de icv, con una cara de espanto que parecía al señor Rosendo de la antigua serie cómica "ball de bastons".
El de erc, por una vez despierto .......... y muy atento a las miradas que le profesaban sus dueñas desde los asientos...........
Los de la peña sociata, como siempre,desafiantes y con aspecto demoníaco y oliendo a azufre.......

Pero se dejaron en el tintero los emolumentos y dispendios que van a percibir,camuflados como,DIETAS-ÁGAPES-KILOMETRAJES-DESPLAZAMIENTOS y tantos y tantos conceptos que ya se guardaran de contar a la gente que nos encontrábamos en esta representación "botiflera".
señores del actual gobierno de Creixell,no es esto lo que queríamos cuando les dimos nuestro voto a ustedes (CIU).Ya se lo encontrarán en las próximas elecciones municipales.El pueblo no olvida..................

Anónimo dijo...

Es acojonante que después de tirar de la manta y salir 10 millones de Euros , todavía alguien justifique que las inversionen han valido la pena.Eso si sin pagar!!!Y querido amigo anónimo, algunos quizá desprendamos olor a azufre...pero otros a mierda!!!

Anónimo dijo...

pero de que manta hablas si no dejaron a teo hablar para que no les desmontara la funcion de teatro. eso si mira lo que tiene que esconder el antiguo alcalde que con un par de cojones estubo dando la cara. y cuando los multipartitos le vieron con papeles para revatirlos no le dejaron hablar. cobardes que son una panda de cobardes

Anónimo dijo...

socialistos ahora defendeis mucho a ciu porque os dejan chupar no? ya no os acordais de esto?
http://hemeroteca.lavanguardia.com/preview/1998/03/02/pagina-1/33822753/pdf.html
que tiempos aquellos cuando andorra era un paraiso y se podia ir a esquiar

tiran lo blau dijo...

la merda a la muntanya no fa pudor encara que la moguis amb un bastó.
L'olor de sofre és tan forta que ni us n'adoneu que solament amb l'olor ofeneu.
L'anterior anònim té tota la raó, penseu que el PP va ser la llista més votada.
perquè el senyor Llopart no va explicar els projectes que funcionaven i que haguessin solucionat, en la seva més gran part, el problema econòmic que tant us preocupa?
Sou uns demagogs barats i sense el més petit pudor polític i encara us dura la moció de censura que us va col·locar el senyor Teo.
Destil·leu odi per tots els porus de la vostra pell i el pitjor de tot és que sota la vostra dictadura cauran justos per pecadors.

Anónimo dijo...

Alegria, que és Festa Major.
Alegria, encetem la bota del racó.
Alegria, que és Festa Major.
Com cada any hem de matar el pollastre
i posar xampany dins el porró.
Apa, anem-hi, corre, vine, cuita.
Salta i balla, canta la cançó.

Tiruliruliruli, tiruliruliruló.
Avui matem el capó.
Tiruliruliruli, tiruliruliruló.
Avui és Festa Major.

Visca el pa, visca el vi,
visca la mare del meu padrí.

Alegria, que és Festa Major.
Alegria, perquè el nostre Sant és el millor.
Alegria, que és Festa Major.
Al matí tenim passada, missa, les sardanes
i havent dinat, migdiada, processó,
concert, castell de focs i ball a l'envelat.

Tiruliruliruli, tiruliruliruló.
Avui matem el capó.
Tiruliruliruli, tiruliruliruló.
Avui és Festa Major.

Alegria, que és Festa Major.
Com cada any hem de matar el pollastre
i posar xampany dins el porró.
Canviarem l'aixada pel pendó,
que avui és Festa ... Festa Major.


Música: (Mooie lieadje) B.Bern
Lletra: La Trinca

Anónimo dijo...

si fiestamayor que bien!!! toda la policia en el campo de futbol y mientras los cacos a sus anchas por el pueblo. que seguridad ofrece este pueblo

Anónimo dijo...

Si deixeu al tronat de blau !!!!!! governar!! Si perque després passis per la guarderia a atipar-te a costa del preu abusiu de la guarderia. Vinga deixa-ho ja!!!.Veste´n i així el poble restarà en pau. Gràcies.
Demagogia diu... ! 16 nens a la guarderia (no sé quants paguen pq no són fills de treballadors) en una guarderia de 81 places. Xaval!!! planteja't-ho que et vas saltar les classes de llògica pura o què?? Au vinga va vés i tapa´t no passis fred amb els aires de Port Aventura!!

Anónimo dijo...

NOTICIA DE EL DIARI DE TARRAGONA:


Las Llars d’Infants municipales serán 200 euros más caras este año
Hasta la fecha, el Govern pagaba 1.800 euros por plaza y curso, pero a partir del próximo curso esta cantidad bajará hasta los 1.600. La diferencia repercutirá en los usuarios

Las Llars d’Infants municipales serán unos 200 euros más caras el próximo curso. Esto es lo que se desprende del hecho de que la Generalitat de Catalunya reducirá, a partir de este mismo año, su aportación a las plazas de educación infantil de 0 a 3 años y que ayer el vicepresidente de la Federació de Municipis de Catalunya y alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (PSC), anunciara que los consistorios «no cubriremos la cantidad que el Govern deje de pagar».

Anónimo dijo...

tanto hablar y hablar el pueblo de creixell tiene lo que se merece aqui falta un alcalde con dos cojones y barrer lo que no sirva como los aguanta farolas y chupa culos lo dicho un alcalde que quiera al pueblo y no por dinero

Anónimo dijo...

a los que hay ahora lo que mas les ha jodido que han visto que los que habia no se han llevado ni un duro en los bolsillos. por lo menos ese gobierno ha sido legal y no ha tenido escandalos de corrupcion. por eso fue el mas votado

Anónimo dijo...

holachicos como va eso veo que estais furiosos,pues yo no te digo casi me multa un poli pero este no se quien es es calco,grandote y me parece lo llaman sensi,alguien sabe aldo de el o su nombre,le voy a buscar la vuelta si puedo.....cabrones.....................

Anónimo dijo...

si es el sensi el que casi te multa sera porque has hecho algo. porque precisamente el sensi es uno de lo mejor que tiene la policia de creixell y es un tio que si te puede hechar la mano con un problema te la hecha.

Joan dijo...

Per fi ja s'han tret la careta els "nous regidors" d'aquest Ajuntament:
Un alcalde director i quatre "alcaldesses" executives.

Les comissions executives(una vegada la setmana)de 120 € a 150 € = 900 € per regidor per sis=5400 €

Un ple al mes 200 € més per regidor.

Dietes -quilometratges - pàrquings - dinars-sopars-mòbils.
400 € per regidor per sis = 2.400 €

Total 5.400+1.200+2.400=10.000 € al mes.

Total a l'any = 120.000 € (sense altres extres)
I encara tenen la poca vergonya de dir que no cobren cap sou. Quina cara !!!!!!!!

I encara falta afegir les assegurances i d'altres boniqueses.

El dit. Quina cara !!!!!!!

Anónimo dijo...

he visto el programa de la fiesta mayor y me quedado pasmao al ver que hay un acto de inaguracion de la plaza senyoreta susana,señores de este ayuntamiento,me gustaria saber que a hecho esta señora para el pueblo para concederle esta plaza llevo muchos años en este pueblo y que yo sepa no hecho nada,era maestra de escuela y nada mas,creo que este pueblo hay gente que se lo merecen mas es una pena que por ser amiga de un concejalse le conceda una plaza a su nombre y seguimos con influencias no a cambiado nada,tomo nota para las proximas elecciones

Anónimo dijo...

segun la tele en barcelona regalan unos depositos para reciclar aceite cuando los vais a distribuir por el pueblo
gracias

Anónimo dijo...

LO QUE HABRIA QUE HACER EN EL PUEBLO DE CREIXELL ES EMPEZAR LIMPIANDO DE GENTE PERRA Y VAGA LA BRIGADA,NO SE SI LLAMARLA, BRIGADA DE LIMPIEZA,POR QUE SOLO LIMPIAN LA ZONA DEL PUEBLO,LAS URBANIZACIONES ESTAN DEJADAS CASI POR COMPLETO.
TAMPOCO SE SI LLAMARLA BRIGADA DE SERVICIOS,POR QUE NO SE QUE SERVICIOS PRESTAN REALMENTE,SALVO VERLES DAR VUELTAS Y MAS VUELTAS EN ESAS FURGONETAS IMPECABLES.
QUE POR CIERTO TIENEN 3 FURGONETAS GRANDES OTRAS 3 PEQUEÑAS.MAQUINARIA DE PRIMERA,AUNQUE ALGUNOS LAS UTILIZAN PARA SUS TRABAJILLOS EXTRAS,COMO LOS JARDINEROS EN ESPECIAL.
TRABAJAN 7 HORAS AL DIA,35 A LA SEMANA,PERO SE TIRAN UNA HORITA PARA ALMORZAR,ESO SI.
Y EL SUELDO MINIMO ES DE 1300 EUR,PARNO SEA EL QUE VA CON UNA ESCOBA.EL ENCARGADO EL SEGUNDO ENCARGADO,Y EL JARDINERO,ESTOS PASAN LOS 2000 EUR,POR TOCARSE LOS COJONES TODOS LOS DIAS.
Y AHORA UN REGIDOR NUEVO EL DE SERVICIOS.QUE SE A PROPUESTO LIMPIAR Y ARREGLAR TODAS LAS CALLES DE SUS AMIGOS Y PELOTAS.
Y SEGUN EL NUEVO ALCALDE,(LLOPART)NO SE VAN A PONER SUELDO DE MOMENTO,PERO YA SE HAN PUESTO UNAS DIETAS QUE SUPERAN LOS 3000 EUR. SE VAN UNOS LISTOS Y LLEGAN OTROS.
EN CREIXELL SI QUE TENDRIA QUE HABER UN GRUPO DE INDIGNADOS,POR QUE ES INCREIBLE LA MANERA QUE TIENEN DE CHULEARNOS,TENEMOS QUE SALIR A LA CALLE Y QUEJARNOS,QUE ESTOS QUE ENTRAN EN EL AYUNTAMIENTO,SEAN DEL PARTIDO QUE SEAN,VIVAN DE SU TRABAJO Y NO DE NUESTROS IMPUESTOS.QUE SON UNOS CHORIZOS.

UN SALUDO A TODOS LOS DE CREIXELL

Anónimo dijo...

EL AYUNTAMIENTO CADA DIA AYUDA MAS A LOS JOVENES. HA QUITADO EL AUTOBUS. OJALA NINGUNO DE NUESTROS JOVENES NO SUFRA NINGUN PERCANCE QUE TENGAMOS QUE LAMENTAR POR IR SUBIDO EN UNA MOTO EN LA NACIONAL. POR CULPA DE SUPRIMIR ESTE SERVICIO

Anónimo dijo...

ha cambiat el gobern pero a data de avui encara censuren la entrada a la gent dins del seguiciach

Anónimo dijo...

Aun no me he enterado en este pueblo quien manda el llopart o la muñoz?

Anónimo dijo...

pues que parece ser por lo que se oye que el ayuntamiento se quiere cargar la colla de gegants. otra mas cosa que les sobra de este pueblo

Anónimo dijo...

AL COMENTARIO DEL 4 DE AGOSTO DE 2011 A LAS 00:46.

PARA EMPEZAR ERES UN IMBÉCIL (Y TE LO PONGO EN MAYÚSCULAS TONTORRÓN) A TI SI QUE TE VOY A BUSCAR YO LA VUELTA MATAO Y SINÓ TIEMPO AL TIEMPO, QUE YA SE QUIEN ERES, ENCIMA QUE NO TE MULTA POR ALGO QUE SEGURO HAS HECHO ENCIMA HABLAS ASÍ DE UNA PERSONA EJEMPLAR, CON GENTE COMO TÚ ASÍ VA ESTE FORO.

ME PARECE QUE TE FALTAN HUEVOS PARA DECIRLE ESO A LA CARA AL AGENTE QUE DICES Y SABES COMO SE LES LLAMA A ESAS PERSONAS...........MARICONAS.

y AHORA DI LO QUE QUIERAS DE MI QUE DEMOSTRARÁS QUE SIGUES SIENDO UNA MARICONA Y TAL VEZ TÚ NOMBRE EMPIECE POR A Y ACABE POR L O ¿ME EQUIVOCO? JAJAJAJA.

TE ACABAS DE GANAR QUE TE CORTEN LAS ALAS NENAZA

Anónimo dijo...

RECTIFICACIÓN DEL COMENTARIO ANTERIOR QUERÍA DECIR EL 10 DE AGOSTO

Anónimo dijo...

Alegria, que és Festa Major.
Alegria, encetem la bota del racó.
Alegria, que és Festa Major.
Com cada any hem de matar el pollastre
i posar xampany dins el porró.
Apa, anem-hi, corre, vine, cuita.
Salta i balla, canta la cançó.

Tiruliruliruli, tiruliruliruló.
Avui matem el capó.
Tiruliruliruli, tiruliruliruló.
Avui és Festa Major.

Visca el pa, visca el vi,
visca la mare del meu padrí.

Alegria, que és Festa Major.
Alegria, perquè el nostre Sant és el millor.
Alegria, que és Festa Major.
Al matí tenim passada, missa, les sardanes
i havent dinat, migdiada, processó,
concert, castell de focs i ball a l'envelat.

Tiruliruliruli, tiruliruliruló.
Avui matem el capó.
Tiruliruliruli, tiruliruliruló.
Avui és Festa Major.

Alegria, que és Festa Major.
Com cada any hem de matar el pollastre
i posar xampany dins el porró.
Canviarem l'aixada pel pendó,
que avui és Festa ... Festa Major.


Música: (Mooie lieadje) B.Bern
Lletra: La Trinca

Anónimo dijo...

El gegant del pi
ara balla ara balla,
el gegant del pi
ara balla pel camí.

El gegant de la ciutat
ara balla ara balla,
el gegant de la ciutat
ara balla pel terrat.

Anónimo dijo...

L'avi Siset em parlava
de bon matí al portal
mentre el sol esperàvem
i els carros vèiem passar.

Siset, que no veus l'estaca
on estem tots lligats?
Si no podem desfer-nos-en
mai no podrem caminar!

Si estirem tots, ella caurà
i molt de temps no pot durar,
segur que tomba, tomba, tomba
ben corcada deu ser ja.

Si jo l'estiro fort per aquí
i tu l'estires fort per allà,
segur que tomba, tomba, tomba,
i ens podrem alliberar.

Però, Siset, fa molt temps ja,
les mans se'm van escorxant,
i quan la força se me'n va
ella és més ampla i més gran.

Ben cert sé que està podrida
però és que, Siset, pesa tant,
que a cops la força m'oblida.
Torna'm a dir el teu cant:

L'avi Siset ja no diu res,
mal vent que se l'emportà,
ell qui sap cap a quin indret
i jo a sota el portal.

I mentre passen els nous vailets
estiro el coll per cantar
el darrer cant d'en Siset,
el darrer que em va ensenyar.-

Anónimo dijo...

Si jo l'estiro fort per aquí
i tu l'estires fort per allà,
segur que tomba, tomba, tomba,
i ens podrem alliberar.
Si jo l'estiro fort per aquí
i tu l'estires fort per allà,
segur que tomba, tomba, tomba,
i ens podrem alliberar.

Anónimo dijo...

Contra la rutina, la poesia
Contra el realisme, la utopia

Contra el fanatisme, la ironia
Contra el fusell, un somriure

Contra el racisme, fraternitat
Contra la fam, solidaritat

Contra l´imperialista, l´humanista
Contra la Contra, el Sandinista

Contra la intolerància, estima com vulguis
Contra la tortura, els Drets Humans

Contra la guerra, insubmissió
Contra el fusell, un somriure

Anónimo dijo...

pues yo tenia muchas ganas de decirles a los del pp y a todos lo que han criticado a los partidos que hoy estan en la cabeza de Creixell y a todos los que se han reido de las mujeres de las listas electorales......joderos cabrones y ir a chuparla a otro lado!!jajajajjajajajajajjajajajjajajajjajajajjajajajajjajajajajjajajajajjajaja!no se hos ve el pelo!!

«El más antiguo ‹Más antiguo   201 – 241 de 241   Más reciente› El más reciente»