martes, 16 de septiembre de 2008

L' AJUNTAMENT "LA CASA DEL POBLE"



L'AJUNTAMENT "LA CASA DEL POBLE "

Fa ja setze mesos que estan en funcionament els "hostes" de l'Ajuntament. L'hoste" principal és el senyor alcalde i voldríem saber els habitants de Creixell que és el que ens ha aportat.
Si retrocedim una mica en el temps, podem dir que la gran idea d'aquest senyor és "L'HOTEL D'ENTITATS".
L'HOTEL d'ENTITATS, una cova plena de vampirs que xuclen els nostres impostos, personatges sense escrúpols, que s'han apoderat del lloc, convertint-lo en la seva seu política permanent i tancat a la resta de persones que no estan d'acord amb els seus ideals, contant sempre amb la col·laboració del nostre alcalde.

LA PISCINA, la gran obra magistral, el cost de la qual es va multiplicar per deu.
Per què no ens explica que aprofitament té per al nostre poble i quin és el cost real del seu manteniment?
Un altre assumpte, hi ha molts treballadors a la Brigada Municipal, però els carrers estan plens de brutícia on estan, aquests senyors?

Per què triguen tant a la recollida dels mobles vells, neveres, etc. és que el senyor alcalde no abona els euros corresponents a l'empresa de recollida d'escombraries?

D'aquí a poc temps vindran les pluges i com sempre els passos subterranis que uneixen la platja amb el poble quedaran inundats a què espera el senyor alcalde i el seu equip per solucionar el problema?

En lloc de tanta primera pedra per poder sortir a la fotografia, podria ocupar-se dels problemes més propers al ciutadà administrant els nostres impostos, donant les explicacions oportunes de les despeses que realitza el nostre Ajuntament.

El "senyor" Gaspar Carles d'ERC, diu textualment:" ENS VAN OFERIR MOLT PERÒ VAM MANTENIR-NOS FIDELS AL QUE HAVÍEM DIT" "NO SE SAVIA BEN BÉ ON EREM" "DEMANEM DISCULPES PER LA NOSTRE INGENUÏTAT LA QUAL VA FER QUE CREIXELL PERDÉS DEU MESOS DE GOVERNABILITAT ESTABLE PER PODER TIRAR ENDAVANT PROJECTES I SERVEIS. ENS COMPROMETEM A RECUPERAR AL LLARG D´AQUESTA LEGISLATURA AQUEST TEMPS QUE HEM FET PERDRE AL POBLE.
Text copiat del "DIARI de CREIXELL" NÚM. IX AGOST 2008.

El magnetisme que ostenta el poder ha de ser ja gran, una vegada provat, que aquest "senyor" s'atreveix a demanar disculpes per no haver- ho provat deu mesos abans , es pot ser més cínic i fals?
Per què no explica la quantitat de persones que deixa enrere una vegada s'ha aprofitat de la seva bona fe per ajudar- lo en la seva campanya política?

Les disculpes hauria de demanar-se-les a la gent del seu partit que havia confiat en ell i que tan alegrement a traït.

En aquesta vida sempre hi ha opcions i que sàpiga una vegada per sempre de que el Govern Municipal hagués continuat cap endavant amb o sense la seva col·laboració, és més , en aquests moments estaria molt més controlat i no tindria les arques municipals endeutades de tal manera que hauran de passar moltes legislatures per poder regular-les mitjanament.

Continuant amb el comentari de l'OFICINA de DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC del CONSELL COMARCAL del TARRAGONÉS , segons manifesten els diferents mandataris del nostre Ajuntament servirà per potenciar l'EMPLEAMENT, oferir CURSOS, donar ORIENTACIÓ i PROMOURE empreses, tant a Creixell com en els altres municipis confrontants al nostre.

I el PIJ (PUNT d'INFORMACIÓ JUVENIL) que ofereix, ORIENTACIÓ, CURSOS, INFORMACIÓ d' OCUPACIÓ DE FEINA i COORDINACIÓ.

Quina diferència hi ha? Que una és comarcal i l'altra és municipal, no segueixen els mateixos fins? Tornem a la duplicitat de funcions. Per què hem de pagar amb els nostres impostos les despeses derivades d'aquestes duplicitats?

I amb la comissaria de la policia local el mateix ¿ per què no amplien el lloc on estan, suprimint l'oficina de turisme? .
En el lloc es podria acomodar tranquil·lament l'oficina de denúncies, quedant la zona completament privatitzada, alhora que es podria fer un annex , tirant a terra simplement una paret en la part que dóna al pàrquing municipal i habilitant-lo per a un calabós i un vestidor? ¿aquesta obra costaria més de tres-cents mil euros?

I l'ampliació de la llar d'infants i el col·legi, cada any el mateix quantes vegades hem de pagar amb els nostres impostos tots aquests desmans causats pel poder municipal? quants nens vénen d'altres municipis al nostre col·legi i llar d'infants ? per què hem de pagar amb els nostres imposats les places que ocupen aquestes persones? el "senyor" Gaspar, regidor d'ensenyament, té en compte tots els factors possibles per fer-nos estalviar euros, limitant les places solament als empadronats i habitants habituals de Creixell. Som amb crisi i hem d'estalviar el màxim possible per poder sufragar totes les despeses s ocials que sol·liciten els habitants del nostre poble.

CREIXELL NO ÉS POBLE PER A JOVES.

AL BOP D'AGOST, ES VAN ADJUDICAR TRES PARCEL·LES DE PROPIETAT MUNICIPAL PER A LA CONSTRUCCIÓ EN UN FUTUR PRÒXIM DE "UNA RESIDÈNCIA DE DIA PER A ANCIANS " AMB CARÀCTER DE FRANQUÍCIA.
DES D'ARA, L'AJUNTAMENT, HAURÀ D'HABILITAR UN CARRIL ESPECIAL DE TRÀNSIT PER CAMINADORS PER A PERSONES ANCIANES.

I MENTRAS TANT, LA JOVENTUT OBLIDADA PER COMPLET, NI UN SIMPLE LOCAL PERQUÈ PUGUIN ESTAR TRANQUILS I REALITZIN LES SEVES ACTIVITATS I DESENVOLUPIN ELS PROJECTES QUE CREGUIN VIABLES PER A LES NECESSITATS PRÒPIES DE LA SEVA EDAT.



HUMANITAT I SOCIETAT

Tenim un habitant de Creixell que per motius de desavinences familiars l' han deixat al carrer, aquest amic del poble és MANOLO "PIRRI", una persona coneguda per tots i molt apreciada ¿ per què la senyora regidora de BENESTAR SOCIAL, PILAR ROMERO , el té "emmagatzemat " a una caravana enmig d'un camp obert, per una vegada i sense que serveixi de precedent, li podria habilitar un dels tants pisos que hi ha en llogue, pagant- li dels nostres impostos la quantitat necessària perquè tingui un lloc on habitar? tan difícil és fer una bona obra?

El passat diumenge varem haver d'acomiadar per sempre i amb un profund pesar un entranyable amic en el Cementiri Municipal de Creixell, MANOLO GONZÁLEZ PAVO, treballador de la BRIGADA MUNICIPAL, DESCANSA EN PAU, tots els que et varem conèixer, mai no t'oblidarem.

UNA SALUTACIÓ PER A TOTHOM






EL AYUNTAMIENTO " LA CASA DEL PUEBLO "

Hace ya dieciséis meses que están en funcionamiento los "huéspedes" del Ayuntamiento. El "huésped" principal es el señor alcalde y quisiéramos saber los habitantes de Creixell, que es lo que nos ha aportado.

Si retrocedemos un poco en el tiempo, podemos decir que la gran idea de este señor es el HOTEL DE ENTIDADES.

El HOTEL DE ENTIDADES, una cueva llena de vampiros que chupan nuestros impuestos, personajes sin escrúpulos que se han apoderado del lugar, convirtiéndolo en su sede política permanente y cerrado al resto de personas que no están de acuerdo con sus ideales , contando siempre con la colaboración de nuestro alcalde.

LA PISCINA, la gran obra maestra, cuyo coste se multiplicó por diez.
¿Por qué no nos explica que aprovechamiento tiene para nuestro pueblo y cuál es el coste real de su mantenimiento?

Otro asunto, hay muchos trabajadores en la Brigada Municipal, pero las calles están llenas de suciedad ¿dónde están estos señores?

¿Porqué tardan tanto en la recogida de los muebles viejos, neveras, etc. es que el señor alcalde no abona los euros correspondientes a la empresa de recogida de basuras?

Dentro de poco vendrán las lluvias y como siempre los pasos subterráneos que unen el pueblo con la playa quedarán inundados ¿a que espera el señor alcalde y su equipo para solucionar el problema?

En vez de tanta primera piedra para poder salir en la foto, podría ocuparse de los problemas más cercanos al ciudadano administrando coherentemente nuestros impuestos, dando las explicaciones oportunas de los gastos que realiza nuestro Ayuntamiento.

El “señor “ Gaspar Carles de ERC dice textualmente: “ NOS OFRECIERON MUCHO, PERO NOS MANTUVIMOS FIELES A LO QUE HABÍAMOS DICHO “ NO SABÍAMOS DONDE ESTÁBAMOS “ “ PEDIMOS DISCULPAS POR SER TAN INGENUOS CUÁL COSA HIZO QUE CREIXELL PERDIESE DIEZ MESES DE GOBIERNO ESTABLE PARA PODER TIRAR HACIA DELANTE PROYECTOS Y SERVICIOS. NOS COMPROMETEMOS A RECUPERAR A LO LARGO DE ESTA LEGISLATURA EL TIEMPO QUE HEMOS HECHO PERDER A NUESTRO PUEBLO “.
Texto copiado del DIARIO de CREIXELL nº 9 Agosto de 2008.

El magnetismo que ostenta el poder debe ser tan grande, una vez probado, que este “señor” se atreve a pedir disculpas por no haberlo probado diez meses antes. ¿ se puede ser más cínico y falso?. Porque no explica la cantidad de personas que deja atrás una vez se ha aprovechado de su buena fe para ayudarle en su campaña política.
Las disculpas debería pedírselas a la gente de su partido que habían confiado en él y que tan alegremente ha defraudado.


En esta vida siempre hay opciones y que sepa de una vez por todas que el gobierno municipal hubiera seguido hacia delante con o sin su colaboración, es más, en estos momentos estaría mucho más controlado y no tendría las arcas municipales endeudadas de tal manera que tendrán que pasar muchas legislaturas para poder regularlas medianamente.

Siguiendo con el comentario de la OFICINA de DESARROLLO ECONÓMICO del CONSELL COMARCAL del TARRAGONÈS, según manifiestan los diferentes mandatarios de nuestro Ayuntamiento, servirá para potenciar el EMPLEO, ofrecer CURSOS, dar ORIENTACIÓN y promover EMPRESAS , tanto en el municipio de Creixell como en los demás municipios colindantes al nuestro.


Y el PIJ ( PUNTO DE INFORMACIÓN JUVENIL ) que ofrece, ORIENTACIÓN , CURSOS, INFORMACIÓN DE EMPLEO Y COORDINACIÓN .

¿ Que diferencia hay ? Que una es comarcal y la otra es municipal,¿ no siguen los mismos fines?.Volvemos a la duplicidad de funciones . ¿ Por qué tenemos que pagar con nuestros impuestos los gastos derivados de estas duplicidades?


Y con la comisaría de la policía local, lo mismo, ¿ por qué no amplían el lugar donde están, suprimiendo la oficina de turismo. En el lugar se podría acomodar tranquilamente la oficina de denuncias , quedando la zona completamente privatizada, a la vez que se podría hacer un anexo, tirando simplemente una pared que da al parking municipal y habilitándolo para un calabozo y un vestuario ? ¿ Esta obra costaría mas de trescientos mil euros ?


Y la ampliación de la guardería y el colegio, cada año lo mismo ¿ cuántas veces hemos de pagar con nuestros impuestos todos estos desmanes causados por el poder municipal ?.¿ Cuántos niños vienen de otros municipios a nuestro colegio y guardería ?¿por qué tenemos que pagar con nuestros impuestos las plazas que ocupan estas personas? ¿ el “señor” Gaspar , concejal de enseñanza , tiene en cuenta todos los factores posibles para hacernos ahorrar euros, limitando las plazas sólo a los empadronados y que habiten habitualmente en Creixell, estamos en crisis y hemos de ahorrar lo máximo posible para poder sufragar los gastos sociales a los habitantes de nuestro pueblo.

Gracias al “señor” Gaspar y a sus promesas, los niños de Creixell, al menos una gran parte, tienen que volver a dar clases en el antiguo colegio, ahora Hotel de Entidades.
Y que dirán los “señores “ del Ayuntamiento, que excusa nos pondrán.
Una de las varias personas que entraron en el blog ya lo decía bien claro, humo, sólo saben vender humo y salir en las fotos.



CREIXELL NO ES PUEBLO PARA JÓVENES.

En el BOP de Agosto, se adjudicaron tres parcelas de propiedad municipal para la construcción en un futuro próximo de “ UNA RESIDENCIA DE DÍA PARA ANCIANOS “ con carácter de franquicia.
A partir de ahora, el Ayuntamiento, tendrá que habilitar un carril especial de tránsito para taca-tacas o andadores para personas ancianas.

Y mientras tanto, la juventud olvidada por completo, ni un simple local para que puedan estar tranquilos y realicen sus actividades y desarrollen los proyectos que crean viables para las necesidades propias de su edad.




HUMANIDAD Y SOCIEDAD.

Tenemos a un habitante de Creixell, que por motivos de desavenencias familiares lo han dejado en la calle, este amigo del pueblo es , Manolo “PIRRI”, una persona conocida por todos y muy apreciada ¿por qué la “señora” concejal de Benestar Social, Pilar Romero, lo tiene “almacenado” en una roulotte en medio de un descampado, por una vez y sin que sirva de precedente, le podría habilitar uno de los tantos pisos que hay en alquiler, abonándole de nuestros impuestos la cantidad necesaria para que tenga un lugar donde habitar? ¿ Tan difícil es hacer una buena obra ?


El pasado domingo tuvimos que despedir para siempre y con un profundo pesar a un entrañable amigo en el Cementerio Municipal de Creixell, MANOLO GONZÁLEZ PAVO, trabajador de la Brigada Municipal. DESCANSA EN PAZ. Todos los que te conocimos nunca te olvidaremos.

UN SALUDO PARA TODOS.

175 comentarios:

Anónimo dijo...

vaya que te ha pasado con el articulo anterior???? este tambien me gusta mucho se dicen muchas verdades, al final alguien que habla claro, lastima que sea de una forma anonima, lo de ayudar al manolo el pirri esto ya se ha echo en otras ocasiones por consistorios anteriores ,con la paga de ellos y una parte que se ponia por parte de ajuntamiento como minimo tenian una casa en condiciones si se le lleva la comida a una sra que lo necesita cada dia, o cuando se paga una parte de gastos a otras personas que quiza no lo necesitan tanto o bien tienen familiares "potentes" para ayudar, que este no es el caso, tambien se podria buscar una solucion para el tambien.
y sobre lo del manolo yo os pido una vela para el y su familia que aun lo necesitaba mucho.

Anónimo dijo...

Hola Mariona,con el comentario anterior"la primera piedra" no ha pasado nada, solamente que hemos decidido poner cada mes aproximadamente un comentario general de nuestro pueblo, para que sea mas ameno y los habitantes de Creixell puedan expresar libremente y sin ofender a nadie sus opiniones particulares y de interés general en este vuestro blog.
Es anónimo si tú quieres que sea anónimo, pero libremente puedes dejar tu nombre sin que nadie tenga que ofenderse porque des tú opnión.

Muchas gracias por tú participación.

Anónimo dijo...

mariona viene de maria yo ya pongo el nombre ,y no por eso me coacciona ,mis ideas y mis pensamientos son libres como ya ves y respectuoso con los otros@ y en cuanto el de ir cambiando cada mes, no se si sera agil , lo realmente lo hace agil es ver movimiento y diversos articulos a la vez, pero en fin esto es mi humilde opinion, cada uno lo puede hacer como mejor en gana le venga.

Anónimo dijo...

Sóc militant d'erc de Creixell, i també demano disculpes,com ho ha fet el regidor d'Esquerra al Diari de Creixell, tot i que no pels mateixos motius.
Les disculpes en qüestió es basen en el fet de saber quí signa l'escrit, ja que no s'ha preguntat al conjunt de la militància local si hi estan d'acord o no.
Sí demano disculpes per haver entrat a govern quan vàrem dir i CREURE que no ho havíem de fer,ni ingenuïtat ni punyetes, era el nostre sentiment generalitzat.
Sí demano disculpes per la imatge vergonyosa que està donant com a representant d'Esquerra, ja que no ens representa ni a nosaltres ni als que el van votar,és només una estratègia per fer-nos plegar i eliminar els qui no estan d'acord amb Ell.
Sí demano disculpes per tot el que ha passat des del 16 de juny de 2007,i a diferència d'Ell, em comprometo a recuperar l'orgull de pertànyer a Esquerra, i de lluitar pels principis reals d'un partit, les sigles del qual crec que no estan defensant aquells que el lideren actualment a Creixell, d'una manera gens convencional i molt autoritària.

Disculpeu i moltes gràcies

Anónimo dijo...

vaja amb tenieu procupada els de erc de creixell, els de veritat no el ninot de pega, que ara es fa dir d'esqueres,jo que he parlat amb algu de vosaltres militatns i ara ex militants de erc, sempre os he animat a netejar la vostra casa, de gentuza que nomes van per ells, no o teniu tan dificil, perque en realitat s'han quedat sols el sr carles i el sr carbo,perque persones properas a ells tambe ja saben de la calanya que son aquest personatjes, lluiteu per netajar el nom de erc creixell i de pas el vostre propi, jo sempre he cregut amb la bona fe de la gent de erc de creixell endavant....i ara si!! les mans ven netas!!! pero per la bona gent de erc de creixell.

Anónimo dijo...

aneu per totes perque, el sr gaspar carles mai ha sigut de erc si no un infiltrat del PP de la mateixa mamera que el carbo de que li ve ser de erc si sempre a sigut militant de unio democratica de catalunya aixo fa pudor!!!

Nautilius dijo...

Ànonim crec rotundament que NO us heu de disculpar per re de tot el que us ha passat. Esta clar quins eren els interesos del Sr. Gaspar i quins pactes debria firmar sota taula per entrar a governar.
Jo crec que ara com a militants de ERC de Creixell heu de lluitar per netejar el vostrè orgull, no l'orgull de la cupula de ERC que ha pactat amb el PP.
Esta clar que com jo, molts de vosaltres militants de ERC heu estat enganyats i manipulats per uns quants que tots sabem qui son, perque el sr. ex UDC ja em direu que hi pinta a ERC. Les ideologies dels dos partits son de lo més semblants per poder anar d'un a l'altre.
No us desanimeu per totes aquestes mentides i males passades que us han fet passar i ara sigueu com un fenix que torna a la vida per cremar a tots aquests traïdors que un dia us van deixar a l'estacada per una maleta plena de pasta i un càrrec a l'ajuntament de Creixell
Com a joves hem de canviar aquesta merda de politica local i ara si que faig una crida.

PROU POLITICA LOCAL!!!!!

PROU TRANSFUGAS DE PARTITS AMB IDEOLOGIES ANTAGONICAS!!!!!!!

PROU D'ESPECULAR AMB LES IDEOLOGIES DELS MILITANTS!!!!!!

I SOBRETOT UN CREIXELL NET DE TRAIDORS QUE NOMES PENSEN AMB LA PASTA DELS CONTRIBUENTS I AMB UN LLOC A L'AJUNTAMENT EN CANVI DE PENSAR AMB EL FUTUR DEL POBLE.

No us torneu a disculpar militants de ERC el que s'hauria de fer es pasar a tota la cupula per la piqueta i sense pasar-ho per assamblea com ells us van fer a vosaltres quan van pactar amb el PP.

Anónimo dijo...

Jo vaig votar ERC, però no penso tornar a caure en l'error. A les properes no sé si votaré, però si ho faig potser voto ICV perquè el noi aquest que hi ha ho fa prou bé

Anónimo dijo...

Amigo Joan P, antes de hacer tamaña locura de votar al de ICV, piensatelo dos veces, es mas falso y embustero que el de ERC.
El de ICV, estuvo en las listas de CIU en las elecciones municipales del 2003 y cuando vió que no se comía una rosca, los dejó tirados y ahora están a partir un piñón.Cosas de la política.
Hay tiempo y quizás este pueblo se pueda llevar una agradable sorpresa.
La juventud es nuestro futuro.

Anónimo dijo...

sóc un altre militant de ERC i us donc les gràcies
pels ànims i farem fora els " 2 senyors " amb democràcia si ens dejan.
Perque no sóm com ells " dictadors "

Anónimo dijo...

com a militant de ERC i persona que coneix personalment a l'executiva del partit, li vull aclarir al Sr. Joan P. que aquestes persones, exceptuant el Sr. regidor i el Sr. president, ho han passat ben magres (i encara estan patint les conseqüències) de les decisions preses, en les quals ells no van participar, ja que no es van assabentar de l'entrada a govern fins 12 hores abans del comunicat que el Sr. Gaspar va fer. Admiro la valentia d'aquest grup de persones, ja que si no fossin per ells, ara mateix, ERC al poble no existiria. Han hagut d'aguantar moltes males cares, insults i, fins hi tot, que molta gent els hi girés la cara per culpa d'aquell parell. Si això és el que volien, no ho han aconseguit. Força per aquesta gent i molts ànims, que la guerra aviat s'acabarà.

Anónimo dijo...

No sé qui es qui manipula als creixellencs, pero vaja, potser caldria aclarir el següent: La nova oficina de Treball de Creixell estarà assessorada tècnicament per professionals de l'ICODE. Aquesta oficina realitzarà programes d'orientació, formació i inserció laboral per a diferents col.lectius que es trobin en situacióp d'atur o persones que estiguin cercant feina. Des de l'OTC es faran tallers de capacitació professional, es treballaran les habilitats i tècniques de recerca de feina. El club de feina serà un espai de trobada setmanal on es treballaran les ofertes de treball sorgides. I es farà orientació i tutorització cap a la inserció laboral.Totes les persones que estiguin interessades en utilitzar aquest servei ja poden portar el seu curriculum a la OTC. Per cert, dir.li a Nautilus que pel que fa a turisme, efectivament es l'ICODE qui gestiona la oficina de turisme, però la del CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONES, no pas la dels ajuntaments ni les de la Diputació ni les de la Generalitat. Ni l'ICODE ni el Consell Comarcal tenen cap competencia per gestionar les oficines municipals de turisme que ja funcionen als diferents indrets de la Costa Daurada. A veure si ho dieu correctament i feu el favor de no confondre a la gent. Encara que potser us baseu en allò de "embolica que fa fort". No volia entrar a deixar cap comentari, però crec que s'estaven dient coses que no eren correctes. Salut! i Bona Festa Major!!

Anónimo dijo...

Veig que a Creixell, ERC segueix la mateixa tónica que a Tarragona i a Catalunya. Les lluites internes per el poder del partit. Interessant,molt interessant. Ara bé, crec que aquest es un partit democràtic (o no?). Si es així, que entre tota la militancia local que no estant d'acord amb la gestió dels "dictadors" com ells diuen, doncs que escolleixin els seus nous caps locals i llestos. Que o qui els ho impedeix? No obstant, es sospitosa l'actitud d'algun o alguns militants locals d'ERC que volen entrar a l'ajuntament a qualsevol preu. No serà que també deuen tenir altres interessos personals, com ara finques per requalificar, recerca de feina per algun familiar, etc.....?

Nautilius dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Anónimo dijo...

Perfecte Josep, ho estava esperant i cedeixo a la provocació, perque penso que no t'han informat prou bé. La militància d'esquerra té demanada una assemblea general per renovar l'executiva, i en principi qui té potestad per convocar-la és el president de la secció local. Si tant segurs estan, perquè no la convoquen?, en democràcia quan hom pensa que té el suport dels seus, no té cap problema per refrendar el seu mandat,i Ells volen allargar el màxim la convocatòria.
A més, no penses que si hi ha gent que té interessos en finques i tot això que has dit amb paraules acusatòries, el que hauríen de fer és donar suport a l'actual equip de govern? Què hi diu d'això la gent que llegeix aquests comentaris? No et sembla que si això fos prioritàri, porten el camí equivocat?

Anónimo dijo...

tiene razón el anónimo que cede a la provocación, pero entonces, ¿ qué intereses defienden los de erc que estan en el gobierno municipal? es complicado de entender que se quiera entrar en el equipo del PP sin tener el apoyo de los tuyos en tu pueblo. Y a todo esto, ¿ que dicen los jefes de erc en Barna o tarragona? Estan de acuerdo en defender unas personas que defienden siglas en contra de los intereses de su gente en el pueblo?

Anónimo dijo...

Penso que això es un tema que heu d'aclarir els propis militants del partit a Creixell. Jo està clar que no ho soc. Però des de fora dona una mica la sensaciò aquesta, que la majoria de gent té un interés o altre per voler entrar a l'ajuntament. Suposo que legalment la militancia teniu les armes suficients per tal que podeu fer una asamblea i canviar els dirigents, oi? Esgoteu totes les vies legals, però penseu que les persones que poseu al capdevant per entrar a l'ajuntament han d'estar sempre al servei del poble i no pas al servei dels seus interessos com passa a vegades. Per això deia allò de que qui estigui lliure de pecat que tiri la primera pedra. Si algú s'ha donat per al.ludit, em sap greu, no era la meva intenció. Només volia deixar clar que la llei de partits polítics permet i dona armes legals als propis partits i militants per accedir als llocs directius d'aquests partits i sobretot ERC, que potencia molt la participació de la militancia de base. O sigui que no us desanimeu i si ho teniu clar, intenteu que marxin aquestes persones que no voleu. Però penseu que les noves que entrin, no tinguin cap interés personal per entrar a l'ajuntament. Això es el que volia dir. Salut i Bona Festa Major, que demà comença!!

Anónimo dijo...

per què sempre quan es posa en entredit un fet polític, hi ha d'haver interessos pel mig? quan algú milita en un partit no sempre ha d'esser per interessos personals. Els que han traït els seus i contra la voluntad dels seus propis militants han entrat a govern, quins interessos defensen? les seves sigles? el millor pel poble? doncs a canvi de què, perque algú sap quines contrapartides polítiques a tret erc d'aquest pacte? s'ha parlat pel poble d'un xalet o casa noves pel regidor i una ajuda familiar pel president, però això pot ser xerrameca, en tot cas no desmentida,però ja és estrany que erc pacti amb el pp, és anti natural, però ells sabran els seus interessos

Anónimo dijo...

El que si que em va sobtar molt es que l'altre dia quan l'honorable sr.Josep Lluís Carod Rovira, vicepresident del goven de la Generalitat, va venir a Creixell, no més vaig veure un o com a molt 2 coneguts militants locals d'ERC que s'acostessin a saludar.lo. Això em va estranyar molt, i no sé si els d'ERC de Creixell ho van fer per palesar el seu disgut amb la direcció local, o per que ho van fer. Algú ens ho pot explicar? Moltes gràcies.

Anónimo dijo...

amic josep, evidentment tot partit té les seves eines per canviar coses, però també és conegut que des de dins és més fàcil que des de fora. Ja t'he dit que hi ha sol.licitada una assemblea, però hi ha silenci per resposta, de moment. No es pot allargar per sempre, i el que pretenen és que la militància se'n cansi. Demanem respecte de la gent que lliurement opina sobre el que costa tirar endevant contracorrent, i el més fàcil seria donar suport i esperar el retorn dels favors, però hi ha gent que milita en un partit perque creu en un pais diferent, i en unes formes diferents de fer les coses, no solament per interessos. Política és l'art de convencer altri que el que tu defenses és el millor. Però s'ha de defensar, no imposar. I això últim és el que ha passat a esquerra a Creixell. I quant als interessos, podríes assegurar-me que totes les persones que treballen a l'ajuntament de Creixell han entrat per oposicions o exàmens? que no hi ha hagut persones col.locades a dit?, Com diu una famosa canço, pots dir m'ho Tú?

Anónimo dijo...

JOV@
Q "guay" ESTÁ L´ORDINADOR DESPOTRICAN!
PERÓ ALGÚ POT DIR Q PODEM FER ELS CREIXELLENCS,PER FOTRE FORA AQUELL PARELL!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Amic Anónim, es clar que puc dir-t'ho. I no es precisament el meu cas. Jo soc funcionari de carrera amb la meva plaça en propietat des de fa 20 anys. Ara bé, hi ha un munt de personal laboral que va entrar a dit en el seu dia, per 3 mesos, per 6 i al final s'hi han quedat. Inclús l'actual regidora del PSC, va entrar en el seu dia per "hacer trabajos mecanografiados" i ha acabat amb una plaça de tècnic d'urbanisme de caire laboral. Es nota que cada partit posa a treballar a qui li convé o a qui li deu favors. Cada cop passa menys, però encara passa i seguirà passant. Els únics que no canvien son els funcionaris. Aquests son els que s'han guanyat la plaça mitjançant una oposiciò lliure o un concurs oposició. D'acord? Bona Festa Major!

Nautilius dijo...

Bona festa Major Josep.

Estic d'acord amb tot lo que dius, son residuos de l'anomenada
"politica local".

Referent a lo del Carod jo crec que va ser una miqueta comica la situació ja que, fos rebut per un alcalde del PP no crec que li agrades gaire al Sr.Carod i un altre fet a destacar d'això es que només cal mirar la foto del diari posan't la primera pedra de la policia local per entendre-ho tot o per acabar al Pere Mata fent de Napoleó.

Salutacions

Anónimo dijo...

amic Josep. Pareix mentida que sempre parla el que de deu callar mes. O no hi ha ningú que es recordi que cert policia que ya no ho es, va entrar a dit dins l'ajuntament i sense carnet de conduir apropiat per portar els vhicles policials?. quina mala memòria, pero en fí al final s'ha guanyat la plaza y precisament no de policia local. Josep hi ha que tenir bona memoria i no oblidar i milt menys entrar en coses que saps que no son certes simplement pel dit difama que alguna cosa queda.

Anónimo dijo...

vaja josep i anomim, millor que no entreu amb coses personals ,que no s'ho val, aqui no es el foro adecuat i tu josep atacats a "quien no debes", no tornis a caure amb el parany, de la provocacio i te equivoques si penses que la persona amb cuestio esta involucrada amb el blog, cuidat company i bona festa mayor!!!!

Anónimo dijo...

aquest blog s'ha tornat personal ,vinga nois i noies, dejem el dirigens de erc ( carbo i gaspar) amb la seves miseries, animen a els militants de erc a que faigin neteja,i el resta respectem les opinions de tots i totes, i jo os pregunto que os sembla els "pendons de festa major" que el sr alcalde a fet penjar per el carrers de creixell que sembla que estiguem a sicilia de principi de segle i tot respectam la festa, creiu que aixo esta bé ???? os agrada???? es necesari ???? os identifiqueo amb ells. despres os dire la meva opinio.

Nautilius dijo...

Jo l'unic que espero es no tornar a ser la riota dels poble dels costats per las grans festes majors de Creixell.

Jo no vull opinar sobre les festes.....

I maisse estic tambè d'acord amb tu, lo que s'ha de fer es animar als de ERC a que renovin el partit.

Anónimo dijo...

Alguno o alguna de vosotros a asistido al pleno de hoy?
A ver si nos explicais que barbaridades habrán decidido para nuestro pueblo esta vez.

Para los de ERC creo que en vuestro reglamento de partido o así debería ser, disponeis de un apartado que se denomina COMISIÓN DE GARANTÍAS.
Como podeis imaginar es como el SÍNDIC DE GREUGES, pero en el partido.

Acostumbra a ser una comisión independiente y suele dar muy buenos resultados.

Exponer todo lo que os está sucediendo y éllos tomarán las decisiones oportunas, casi siempre a favor de los que exponen los problemas, siempre que podais demostrarlo.

Suerte.

Anónimo dijo...

ramocin en cambio de preguntar hubieras tenido que ir al pleno asi tendrias informacion de 1 mano,
pero igual te aburias solo habia dos puntos y eran modificaciones de credito, si ya sabes euros ,euros, euros, como el monopoli, compro , vendo , cambio y mas cambios, pero si quieres saber pregunta a los del gobierno o a la oposicion,asi lo sabras de 1 mano. lo mas interesante los ruegos y preguntas . Y las cartas de quejas de los vecinos, en fin la voz del pueblo.

Anónimo dijo...

Només dir.li a l'anónim que parla de mi sense saver, que jo tinc la plaça des de l'1 d'abril de 1988 en propietat. Que no tingués el carnet especial per a conduir vehi8cles policials no era requisit inprescindible per accedir a les proves, com ho es ara. Les bases canvien. La plaça la vaig guanyar fent i superant una oposiciò " a la segona", ja que la primera vegada que em vaig presentar vaig suspendre. No com altres, que al llarg d'aquests 20 anys n'he vist molts que han entrat a dit i podria donar una llarga llista.I pel que dic de com va entrar certa regidora del PSC a treballar a l'ajuntament, només cal consultar l'arxiu municipal i es pot comprovar perfectament que aquesta senyora no ha fet mai una prova de cap tipus per trewballar a l'ajuntament, que va entrar amb un contracte per passar treballs mecanografiats i que va anar quedant.se fins que per un error de la secretaria municipal d'aquell temps, la van fer técnic d'urbanisme. Tot es una punyetera enveja i la gent para sense tenir.ne ni idea. Per cert, hi havia algun guardia que va entrar sense tenir la talla mínima que es demanava. Apa, que us vagi bé!!

Anónimo dijo...

Només per insistir a l'anónim que jo no he entrat a dit a l'ajuntament. Sóc el funcionari amb mes antiguitat de l'ajuntament, i sé com han entrat a treballar tota la resta dels meus companys i companyes, tant funcionaris com laborals. Fa un any vaig haver de superar un altre concurs-oposició per pasar a la categoria d'encarregat de l'oficina de turisme. Només un exemple. Fins el mes d'agost passat, les persones que treballaven a la llar d'infants, no havien fet cap prova, havien entrat totes a dit feia un munt d'anys. Ara han fet proves i les que no s'han pogut presentar per no tenir la titulació exigida, no se n'han anat al carrer, simplement les han canviat de departament, i les que han suspés han seguit treballant per contracte. L'ajuntament de Creixell es una empresa molt familiar. Només cal fer un exercici de memòria, per veure quants membres d'una mateixa familia (home, dona, fills, cunyats) treballen a la casa. Proveu de fer.ho. Us sorprendreu, de veritat, es un fet molt curiós.....

Anónimo dijo...

mariona ha dejado un nuevo comentario en su entrada "LA PRIMERA PEDRA":

mare!!! si aixo es cert (lo del sr conesa) que el nostre alcalde s'ho faixi mirar els companys de viatge que te, a creixell l'interessa una persona aixi a la casa? gran quina fiablilitat dona devant els contribuyents que som nosaltres? no anem gens bé , no senyor,no.

Anónimo dijo...

L'ocellGavina ha dejado un nuevo comentario en su entrada "LA PRIMERA PEDRA":

es que una sentencia de este calibre hace salir ulceras en la barriga....

Anónimo dijo...

Anónimo ha dejado un nuevo comentario en su entrada "LA PRIMERA PEDRA":

Dicen que el concejal de urbanismo sr.Conesa, va a renunciar a cobrar el sueldazo que cobra del ayuntamiento y a la dedicación parcial, por motivos de salud, pero que no renuncia a su cartera de concejal.........¿no será que tiene miedo de que le embarguen su sueldo por la querella del tribunal de cuentas por malversación de caudales públicos, que le ha condenado a pagar una multa de 10.000 euros?

Anónimo dijo...

Anónimo ha dejado un nuevo comentario en su entrada "LA PRIMERA PEDRA":

Jo crec que serà un hivern molt llarg.

Anónimo dijo...

maisse ha dejado un nuevo comentario en su entrada "LA PRIMERA PEDRA":

yo si que creo que hace falta una nueva dependencia para la policia municipal pero no lejos del centro del pueblo como esta proyectado, ahora es una indecencia hacer una denuncia delante de todo el mundo son situaciones delicadas que no les interesa a nadie, eso si tambien les diria que encontramos a faltar las rondas del coche de patrulla por las urbanitzaciones y en cambio un esceso de "celo" con el bloc de multas, es dificil subir a comprar al pueblo y solo falta que nos hinchen a multas (creixell pueblo no tiene plazas de parquink y tienen la excusa para recuardar fondos porque o si no de donde los sacarian $$$) eso solo perjudica al final a las pocas tiendas que quedan.
y sobre el colegio, si, pregunta a Gaspar y luego nos lo cuentas, por mi a sido falta de privision eso los profesores el curso pasado ya lo veian a venir, ahora desvistimos un santo para vestir a otro y todo a medias sin cole, sin ginmnasio, sin actividades ,sin la sala telematica, en fin todo precario.....esperemos que lo resuelvan pronto porque si no sera un invierno muy largo

Anónimo dijo...

Anónimo ha dejado un nuevo comentario en su entrada "LA PRIMERA PEDRA":

Bon dia, avui he sanut que s'han instal.lat dues aules del CEIP Les Eres de Creixell a l'hotel d'entitats, que era les antigues escoles. Voldria saber si algú sap fins quan estarán aquestes aules que ens ho digui i també saber qué passarà amb les activitats que es feien a l'hotel d'entitats fins ara i al gimnàs municipal.Moltes gràcies

Anónimo dijo...

Anónimo ha dejado un nuevo comentario en su entrada "LA PRIMERA PEDRA":

HO TENS MOLT FÀCIL, PER ASSEBENTAR-TE´N DE PRIMERA MÀ, L' ÚNIC QUE HAS DE FER, ÉS ACOSTAR-TE A
L' OFICINA DE TURISME QUE ES TROBA AL COSTAT MATEIX DE
L' AJUNTAMENT I PREGUNTAR PEL REGIDOR D' ENSENYAMENT, EL SENYOR GASPAR D' ERC, PERÒ VEUS AMB MOLTA CURA AMB AQUEST SENYOR, MOLTA XERRAMECA PERÒ POCA EFECTIVITAT, NOMÈS VEN FUM I RE MÈS.
SALUTACIONS

Anónimo dijo...

Hola a todos, desde hace unos días hay un par de señores auditores en el Ayuntamiento, estos señores pertenecen a uno de los gabinetes de auditorías más importantes de España, nos gustaría saber cuánto dinero nos cuestan estos señores y tambien nos preguntamos si es que el secretario del Ayuntamiento, el cuál parece ser que cobra la friolera de unos 75.000€ al año, es incapaz de ordenar las cuentas del Ayuntamiento o bien es que está rodeado de una serie de funcionarios incapaces de hacer su trabajo, si fuera este el caso para que tanto funcionario mantenidos con nuestros impuestos, cuando en cualquier otro Ayuntamiento con el doble de población, no llega a tener ni una cuarta parte de éstos.

Y la oposición no dice nada de nada, están por las tonterías de siempre y son incapaces de informar al pueblo de todos los desmanes que están ocurriendo en este mísero Ayuntamiento.

Si se puede, BONA FESTA MAJOR.

Anónimo dijo...

Bon dia ànonim,

No es ningún secreto que el secretario no sabe cuadrar las cuentas, ademas, es de saber publico el que el señor secretario es tan bien uno de los imputados en los juicios de desfalco de dinero en el ayuntamiento de Creixell.

Hace mucho tiempo que esta situación es conocida por todos ya por su importancia mediática y por haber aparecido en mas de una ocasión en los diferentes diarios.

A si que no es tan sorprendente que la oposición no diga nada ya que me parece que la resolución del juicio ya ha salido y el señor secretario le ha tocado dar una suma importante de dinero.

Eso ya da mucho que pensar, yo por mi parte y como opinión propia no necesito a ninguna oposición para abrir los ojos y sacar mi propias conclusiones.

Saludos

Anónimo dijo...

En relació a l'ànonim que diu:

" Y la oposición no dice nada de nada, están por las tonterías de siempre y son incapaces de informar al pueblo de todos los desmanes que están ocurriendo en este mísero Ayuntamiento."

Només dir-li que l'actual govern de Creixell a entrat democràticament es ha dir que el poble la votat. Es molt fàcil donar la culpa a l'oposició de que no ens informent del que passa despues que hem sigut els propis vilatants qui ha posat al govern a aquesta colla d'impresentables.

Potser cal una reforma i deixar de votar a les persones ja que als pobles esta clar que això només porta a la mafia ( llocs de treball a dit, sous increibles i una llarga llista de etc ), que tots estem contents quan ens toca la nostre banda i tant que ens queixem quan el sol calenta a un altre cantò.

Potser això ens farà reflexionar a quin tipus de politic voleu al gover de Creixell en un futur

Anónimo dijo...

Parece ser que el ayuntamiento va a devolver el 50% del importe de los libros a los alumnos que el año pasado estaban matricuolados en el colegio del pueblo, pero solamente a los que compraron los libros al AMPA, a los que no, no. Y además, a los que tengan becas, se les descontará el importe y el AMPA se quedará con el dinero. Esto no es justo. En vez de AMPA parece el HAMPA. ¿Porqué no se ha devuelto el dinero directamente a los padres en vez de al AMPA? El HAMPA se queja al parecer de las ayudas sociales de los trabajadores municipales, a los cuales también se les quitará la ayuda y se la quedará el HAMPA.¿Por qué se mete el HAMPA en camisas de once varas? ¿De que va el HAMPA? Ahora bien, creo que toda la culpa no es del AMPA, sino del ayuntamiento de Creixell, que no ha hecho bien el procedimiento de pagar esta ayuda. Era una promesa electoral que tenían que cumplir, y lo han hecho de la peor manera posible, siguiendo su tónica habitual.

Anónimo dijo...

En resposta a l'anónim, dir que els treballadors de l'ajuntament, segons el conveni laboral i acord de condicions de treball en vigor, tenen una ajuda per cadascun dels fills a càrrec i que estiguin estudiant.
D'altra banda el que crec que ha fet l'ajuntament es fer efectiu a l'APA el 50% de l'import total dels llibres i material escolar corresponent al curs 2007-2008 per tal que sigui lliurada als pares. O sigui que crec jo que una cosa no té res a veure en absolut amb l'altre, son dues coses totalment diferents. I per cert, l'APA no ha d'entrar ni sortir en això, ja que no pinta res en les condicions de treball dels empleats municipals, faltaria més.

Anónimo dijo...

la oposicion cree que este no es el foro adecuado para explicar ciertos y grandes problemas que tiene el municipio, si no se ha dicho nada de momento sobre lo de la sentencia del tribunal de cuentas es porque es una sntencia aun no en firme, cuando lo sea se dara las explicaciones necesarias y en el lugar adecuado por otro lada os recuerdo que todos los viernes de 7 a 9 estan a la sala de plenos del ayuntamiento a disposicion de quien quiera preguntar, quejarse o aportar ideas.

Anónimo dijo...

A la persona o anónimo que habla en nombre de lo que parece ser la oposición, cualquier foro,blog o sistema, es bueno para informar de cualquier acontecimiento o hecho que suceda en este nuestro pueblo. Y más si éstos, están enterados de lo acontecido en nuestro Ayuntamiento sea de la índole que sea.
Tengan en cuenta que hay muchas personas que no exponen sus ideas y problemas abiertamente por miedo a futuras represalias, tanto de los actuales gobernantes como de los futuros.
Por este motivo se crean blogs abiertos a cualquier persona, entidad y medio, para que se expresen libremente y puedan dar una opinión o denunciar de manera ánonima cualquier hecho que crean deban saber y conocer todos los habitantes de nuestro pueblo de Creixell.

Anónimo dijo...

En días pasados iban hablando las autoridades del Ayuntamiento que en poco tiempo una gran superficie iba a montarse en Creixell, según decían podría tratarse de MERCADONA, pero de repente se dejó de hablar diciendo que no podía desarrollarse dicho proyecto porque la Generalitat no lo autorizaba.
Hoy leyendo La Vanguardia en el bar en grandes titulares dice " Mercadona abre mercados para eludir la ley de comercio" La cadena invierte 11 millones de euros en Abrera y Sitges.
No ha desaprovechado este Ayuntamiento una gran oportunidad para nuestro pueblo,dándole la oportunidad a Mercadona para que rehabilitase parte de la ZONA COMERCIAL y poderse instalar de manera que pudiera proyectarse aunque fuera una pequeña superficie, en vez de ubicar en parte de dicha zona comercial la famosa oficina del ICODE del Consell Comarcal.
Si este Ayuntamiento no sirve para negociar nuevos comercios para nuestro denostado pueblo que se vaya y deje paso a otros que puedan tener mejores proyectos y luchen por una mejor calidad de vida y de trabajo para nuestro desarrollo.
¡Oh quizás haya intereses de índole privado que no dejan que se construyan nuevos comercios de alimentación en nuestro pueblo !!

Anónimo dijo...

Potser es que el mercadona no donà tants beneficis com un camp de golf o un complexe vacacional o els pisos sociosanitaris.

Esta clar que ha Creixell si vols sobreviure has de montar el negoci encarat al guiri i sinò marxar a fora del poble per poder treballar.

Perque al poble feina no n'hi ha.

Anónimo dijo...

Esta claro que en este pueblo sea cual sea el gobierno. no se pueden montar negocios. la misma gente guiada por las tiendas monopolistas los hunden

Anónimo dijo...

I no penseu que seria una bona solució que l'ajuntament fes un polígon industrial amb industries no contaminants, de serveis o de logística?. S'hi podrien instal.lar empreses com ara SEUR, MRW, MC DONALDS, MULTICINEMES, o similars, i això donaria feina a molta gent no?

Anónimo dijo...

Yo ceo que mejor que hacer polígonos, hagamos crear plazas de jefe de policia con futuro, como la de creixell, que después de suspender tres veces el "psicotécnico", se la vuelven a sacar. Esto si que es amor hacia los trabajadores y no lo de enchufar a dedo a los laborales, que si suspendes una vez, bueno, tienes tantas oportunidades como vidas tiene un gato. Eso es lo que se merece el ejército de Pancho Villa.

Anónimo dijo...

vaja ja comenzem a ursupar els niks jo soc la miquelina , perque estic callat, ja teniu que utilitzar e meu nom ,en fi aixo ja no va bé .i per cert aixo esta mes que mort,es que ningu te res mes que dir? ja ho teniu tot dit? tan poca sang te creixell, en fi el que diu que es la miquelina, noi busquet un altre nóm ,vale!! i tot amb aixo estic d'acord amb el comentari a creixell hi falta feina ,encara que des de l'oficina d'icode diuen que ni ha molta de feina a creixell (no se ha on?)

Anónimo dijo...

Miquelina, tens raó amb el que diuen a l'ICODE de que hi ha treball a Creixell, han obert un nou bar, i ja van VINT(20), i segur que farà falta alguna persona per ha ser explotada i pagant-li una misèria.
Aixó ès la feina que proporciona la famosa oficina de l'ICODE a Creixell.

I mentrestant en els pobles de al voltant, el creixement econòmic ès superior a la mitjana de Catalunya.

I damunt el "senyor" regidor d'ERC, fen mutis pel folre( mentre jo vagi calent, rigui's la gent ) una vegada ha sortit a la foto, ja res no importa " la meva glòria ès meva"

¡¡¡ Quina pena de poble es Creixell !!!

Anónimo dijo...

BOP Nº 223 26-09-08
AJUNTAMENT DE CREIXELL

2008-11522Llista contractacions: Antonio Dote Cabrera com a sergent de la policia local i altres. Caràcter funcionari interí urgent.


2008/11522 - AJUNTAMENT DE CREIXELL

Anunci

Per decret del Sr. Regidor Delegat de Personal, de data 31-07-08, s'ha resolt nomenar pel procediment de màxima urgència al Sr. Antonio Dote Cabrera, com funcionari interí sergent de la Policia Local de Creixell, al Sr. Alfonso Coza Barrero com a funcionari interí caporal de la Policia Local de Creixell als Srs. Martín Parra Morales, David Romo Escobar i a la Sra. Ma. Carmen Pérez Rodríguez com a funcionaris interins agents de la Policia Local de Creixell.
Es fa públic per a general coneixement en compliment de l'art. 94.3 del Decret 214/90 de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de personal al servei de les entitats locals.

Creixell, 18 d'agost de 2008. --- El regidor delegat de personal, Josep Ma. Pascual Soler.

Al anónimo del día 26/9/08 no querias caldo, pues toma tres tazas.
El ejército de Pancho Villa al lado de lo que está pasando en Creixell es una maravilla.

Anónimo dijo...

De debò que no entenc com pot ser que la gent els hagi votat, deuen haber fet una super campanya electoral i comprar mig poble. Perque de debò que no ho entenc.

Això sortim al carrer amb caçoles i a picar davant de l'ajuntament a veure si l'ejèrcit de Pancho Creixell ens desallotgen de la plaça.

Vull una vivenda digne i un treball digne AL POBLE!!!!!

Anónimo dijo...

bones amics creixellencs! l´ altra dia em va pasar una cosa molt curiosa..el meu fill va tenir una obserbacio molt bona sobre la policia i aixo que te ara mateix 6 anys!!!em va fer gracia perque ell sempre es fixa en les pistoles dels policies i em va dir preocupat, mama aquest no te pistola!!i una amiga em va dir que a la seva casa van robar i van venir uns policies que tampoc tenient pistola.. i jo em pregunto..si a mi em roben i venen a casa policies de creixell sensepistola, com me defensaran i als meus fills?com que hi ha policies que no tenen pistola? es que no han de fer un curs i unes proves mentals? si no tenen piostoles es perque no han pasat proves de tipus policial?son persones que no estan calificades i no serveixen per tenir pistola pero si uniforme? que fan policies treballant a creixell que no estan calificats??aixo com es? es legal? te res a veure amb que com diu anonim, el jefe de la policia hagi sospes tres vegades i nomes pugui treballar gent que tambe hagi sospes?porto temps fixantme en la policia i ja he vist mes de un policia sense pistola, desde JA, no confio en la policia ni el jefe ni en ningu i tal i com esta la delincuencia avui dia, es molt alarmant que aqui en aquest poble estem pagant impostos per tenir policia "no calificada". Perdoneu pero es una mala gestio dels nostres impostos. Aquest alcalde crec que no ho fa molt be, potser pitjor els de ERC, pero aquest d´ara... la meva gran queixa es que per favor si algu que tingui cap tipus de pes al ajuntament i que vegi aquet escrit que faci alguna cosa perque fotin al alcalde un cop d´ atencio perque el policies portin pistoles, perque ara per ara NO EM SENTO SEGURA AL MEU POBLE, i mes sabent que esta de moda els segrestos expres als colegis,els desgraciats que entren a casa teva per la nit i tu dormint aixo s´ ha d´ aturar JA.que facin alguna cosa sisplau perque tinc por.

Nautilius dijo...

Bona tarda Mare preocupada,
Pel que comentes crec que els policies en pràctiques no poden portar pistola, sinò vaig errat els aspirants hauran de superar, després de la realització del Curs de Formació Bàsica, un període de pràctiques de tres mesos al municipi. Llavors, els aspirants que hagin superat el període de pràctiques seran proposats a l'alcaldia per a ser nomenats funcionaris de carrera i podran portar la pistola.

Ara caldria saber si tots els de Creixell estan de pràcticas perque estar de pràcticas vol dir que has superat les proves.....

Anónimo dijo...

Ignoro como está la normativa de Interior en estos momentos con respecto a la seguridad ciudadana, pero por ley, un aspirante y sobre todo por la noche, debe ir acompañado por un funcionario profesional( policía nacional, policía local, guardia civil, mozos de escuadra, etc.)el cuál deberá ir armado con su arma reglamentaria.
En todo caso los que tienen que saber estas leyes son los sindicalistas de cualquier cuerpo policial y exigir al mando correspondiente y al alcalde,dotar de las medidas oportunas de protección a los agentes actuantes, para que éstos a su vez protejan debidamente a la ciudadanía, que es esta la que les paga su sueldo mediante los impuestos que recauda el Ayuntamiento.
Pero observando todo lo que está pasando ultimamente en Creixell y que cada individuo de este Ayuntamiento campa por sus fueros, dudo muy mucho que tomen ningún tipo de medidas para poder solucionar ningún problema que ataña a las personas que habitamos en este pueblo.

Y por si fuera poco estamos entrando en una de las peores crisis económicas de estos últimos tiempos, por lo que los extranjeros y otros que se queden sin trabajo en un futuro inmediato de una forma u otra tendrán que buscarse la vida, por lo que el índice de criminalidad, es de suponer que aumentará de una manera alarmante, tanto en nuestro pueblo como en los demás.

¿ Está nuestro alcalde preparando algún plan de choque para todo lo que se avecina ? ¿ dará prioridad a la gente extranjera, antes que a los ciudadanos de nuestro pueblo, como ha hecho hasta ahora ?

¿Qué hemos hecho para merecer este Ayuntamiento ?

Anónimo dijo...

a veure si ens aclarim una mica, creixell te un cos de policias que per ser policia tenen que anar a la academia del Mossos de mollet 9 mesos i quan superen les proves son agents de policia amb arma , d'aquestos a la plantilla de la policia n'hi han uns quants , que son uns bons profesionals , pero tambe es cert que altres son lo que diu la llei vigilants i aquests son el que no tenent cap tipus de preparacio ni siquiera el curset que es obligatori que fagin aquest sr i sra nomes poden vigilar i al tanto tampoc poden ordenar el trafic i posar MULTES no tenen competencies aquests i aquesta no poden portar pistoles, ni res de res, (lo greu es que casi cobran com si fossin policias) i s'hi enganxeu algun d'ells possan una multa no es valida i es pot recurrir demaneu el numero de placa de l'agent, aquesta es l'altre policia de creixell gent sense el curs de policia, i sobre lo del sr dote el nostre sargento interi perpetuo millor no parlar, ell mateix tindria que retirarse i el equip de govern se responsable perque despres de mes de tres convocatories a la plaça no aprovades i aixo que son fetes a mida millor que s'ho repensin i donguin entrada a una persona que es guanyi la placa i no a dit.

Anónimo dijo...

otra vez el jefe de la policia de creixell por aqui? ese jefe que se esta tirando a las empleadas que cojen el telefono en la oficina?que incluso lleva a los crios a las actividades extraescolares de torredembarra segun dice gente de este pueblo, ese jefe que cobra 4.000 euros al mes, SEÑORES, 4.000 EUROS AL MES??? y la seguridad de todos???cuanto vale??
he estado mirando que significa "dote" de "sargento" y es esto:
Según el DICCIONARIO REAL DE LA LENGUA ESPAÑOLA, Dote es: "Conjunto de bienes y derechos aportados por la persona al matrimonio, que tiene como finalidad atender al levantamiento de las cargas comunes y que le deberá ser devuelto una vez disuelto aquel".
Esto es el "DOTE" que nos ha dado el alcalde, un tumor para este municipio.

Anónimo dijo...

No tindrem el nivell de marbella però ens acostem a ESTEPONA......

Això serà pitjor que aquella vegada que es va tindre de fer net a la policia local de consumidors de coses varies, entre ellas dones de companys de feina, alcohol i altres coses que no estaria bè explicar aqui.

Anónimo dijo...

L´ocellgavina no et tallis comparteix aixo que no es pot explicar, la resta del poble estem intrigats

Anónimo dijo...

Hola, caram si que van forts algunso algunes. Bé, a les darreres eleccions municipals, l'eslogan del grup del sr.Fuster era CONFIANÇA. El poble li va donar aquesta confiança, va guanyar i ara està governant. Si decep la confiança que se li va atorgar, d'aqui a tres anys les urnes tornaran a parlar i ja veurem que passa. I aquesta gent que tant el criica, el que podrien anar pensant es en preparar una bona candidatura i presentar.se a les properes elccions municipals, això es la grandesa de la nostra democracia. Per cert, alerta per que d'aqui a 3 anys els immigrants segurament podran votar i.....només faltaria que a Creixell tinguessim un alcalde "moro". Us ho imagineu?

Anónimo dijo...

Mare de deu mentres sigui cristiana:
si entra un alcalde moro yo em dono de baixa al poble i emigro.
encara que sigue en patera desde el port romá

Anónimo dijo...

En el diari La Vanguardia del dia d'avui surt un article que diu el següent "[A LA VENDA ELS BONS PER VIATJAR EN BUS PER TOT EL CAMP DE TARRAGONA" amb la integració tarifaria de línies urbanes i interurbanes, els alcaldes del CAMP de TARRAGONA, volen potenciar l'ús del transport públic.

El mateix que a Creixell, quant de temps fa que se està demanant al nostre alcalde que faci una cosa semblant?

No seria raonable per part del nostre Ajuntament que si més no almenys copiés dels altres municipis les bones idees i que tot d'una invertís els nostres impostos en beneficiar els ciutadans que residim a Creixell, en lloc de gastar-los en tanta obra que només beneficia uns quants?

Anónimo dijo...

Avui un dels meus fills ha anat visitar la famosa oficina d'ocupació o ICODE de Creixell per interessar-se per un treball, el primer que li han dit és que agafés un paper amb unes directrius i que una vegada hagués complimentat el que se li sol·licitava que truqués per telèfon per demanar una cita per realitzar- li una entrevista.

El primer que m'ha dit el meu fill és que era el mateix que una empresa de treball temporal, per les característiques que ha vist en el mencionat lloc.

I jo pregunto per a això tanta propaganda i tant anunci per part del senyor Gaspar i l'alcalde?
No hagués estat millor, més eficient i més econòmic potenciar EL PUNT D'INFORMACIÓ JUVENIL?

Tants favors se li han hagut de pagar al senyor d'ERC?

Què opinen els altres partits de tots aquests fets?

Anónimo dijo...

PER A TOTS ELS AFILIATS, AMICS, VOTANTS I TOT ALTRE D'ERC, EL PRÒXIM DIA 11 D'OCTUBRE I A LES 20:30H A LA SEU DEL MATEIX PARTIT A CREIXELL, SITUADA EN EL CARRER PALLARS AMB L'AVINGUDA DE NAVARRA, ES CELEBRARÀ LA TAN ESPERADA ASSEMBLEA PER EFECTUAR, SI ES DONÉS LA CIRCUMSTÀNCIA, EL CANVI DE PRESIDENT I LA PRESA DE MESURES ADEQUADES PERQUÈ EL SENYOR GASPAR ACATI LA DISCIPLINA DE PARTIT QUE SE LI HA EXIGIT I NO HA COMPLERT.

PEL QUE SERIA DE GRAN AJUT, DONAR SUPORT FÍSIC I MORAL, A LA NOVA EXECUTIVA I NOU PRESIDENT-A QUE POGUÉS SORTIR D'AQUESTA ASSEMBLEA.

ACUDIM TOTS A DONAR-LOS ÀNIM I SUPORT.

PER UNA VEGADA NO ELS DEFRAUDEM I SANEGEM EL BON NOM I REPUTACIÓ D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CREIXELL.

VISCA ERC DE CREIXELL !!!!

VISCA CREIXELL !!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Anim gaspar la força de un partit es l´entesa amb els altres partits.

Nautilius dijo...

Anims ERC espero que ho sanegeu de cap a peus el partit del poble. Jo hi serè per donar-vos suport.

PER UN CREIXELL NET!!!!

Anónimo dijo...

Felicitats a ERC que per fi han aconseguit que es convoqui una assemblea.Ara bé, només una pregunta a tots aquests internaut@s que volen un canvi a l'executiva local d'ERC, inclós en Nautilus: Si després de l'assemblea, i per decisió majoritara no hi canvi de president local ni de junta, respectaran la decisiò que surti de l'assemblea, o seguiran maxacant al regidor Gaspar i el seu pacte amb el PP?
En cas de que hi hagi canvia, que farà ERC? Obligarà a e Gaspar pactar amb el PSOE, CIU iICV?....A veure si anirem de GUATEMALA A GUATEPEOR....

Anónimo dijo...

que vols dir amb aixo. que alguna part de erc amb els senyors de psc,ciu,iu estan cuinant una posible moció de censura? anda que no si es aixo vaya veletas que sou i tenuiu la cara dura de despotrigar contra el pobre gaspar

Nautilius dijo...

Pasi el que pasi a l'assamblea ja no es solucionarà el merder que hi ha, així que l'únic que interessa ara es el futur de ERC de Creixell i espero que sigui diferent de tot el que ha passat en el passat......

Per cert tot lo que pugui vindre sempre estarem a temps d'evitar. El que ja ha vingut ara ha de pagar el seu preu, es una opinió.

Anónimo dijo...

que es el que te aquest ajuntament?
que l´oposició esta tan desitjosa de entrar a l´alcaldia. calentan tots els ambients i lo que es pitjor destrosant el poble com ho estan fent s´asemblen al senyor mariano rajoy que si el gobern diu blan ell diu negre sigue el que sigue. ¿no estan fent el mateix amb esquerra republicana la gent de ciu i psc? nomes penso una cosa de alguns seguidors de erc. pobrets com us habeu deixat menjar el coco per la gent de psc i ciu.
¿vosaltres voleu el vostre poble?
o nomes us interesa una butaca mes comoda al la sala de plens

Anónimo dijo...

Analitzant el tema d'ERC, es poden treure diverses conclusions segons el que s'està desenvolupant en el bloc:

1r / es suposa que el senyor Gaspar, des d'un primer moment ha incomplert la disciplina del seu partit, fent cas omís de les decisions que es van prendre respecte d'un possible pacte amb el PP-IPC.

2n/ Segons comentaris dels mateixos afiliats d'ERC, van desautoritzar qualsevol tipus de pacte amb CIU, PSC i ICV, per la quantitat de falsedats i despropòsits que aquests van explicar.

3r/ Comentat pel senyor CARBÓ, un pacte ferm amb qualsevol força política que governés a l'Ajuntament, seria contraproduent per a ERC, i que el millor seria navegar entre dues aigües i treure el més gran rendiment possible al programa polític que s'havia presentat per a les eleccions municipals.

Per tot l'exposat en aquests comentaris, es poden treure diverses opinions:

1r / El senyor Gaspar es passa pel folre al partit d'ERC a Creixell.

2n/ Si hagués desitjat de pactar amb l'oposició no creuen que ja ho hauria fet en el seu moment si cregués que li podria treure millors opcions polítiques per a si mateix i per al senyor Carbó?

3r/ Quin pacte de sang hauran fet el senyor Gaspar i el senyor Carbó amb el senyor Teo, per passar olímpicament de les decisions preses per la seva executiva i posar-se en contra a tota la militància d'ERC de Creixell? .

A veure si una vegada passada l'assemblea ens expliquen la veritat de tot el que fins ara ha passat amb aquests dos personatges.

Anónimo dijo...

M'esta comparant el govern del PP amb CPC i ERC del poble amb el govern del PSOE amb el PP, amb els seus respectius zapatero i rajoy, però posant com sinònim a rajoy amb CIU i PSC al poble?

Jajajaja això es l'acudit de la política local?

Ja esta bè que defenseu a qui us ha donat l'alcaldia.

Anónimo dijo...

cuan a pagat psc-ciu-iu? per fer aqueta asemblea i enderrocar a gaspar. per poder posar al cap devant un titella per dirigir-lo a conveniencia. quienes ansias de poder teniu tots junts. no us doneu compte que el poble ya va votar? espereu-vos a les proxines eleccions, si feu be els deures a lo pitllor igual treieu algun vot de un nou vingut al poble que no sapigue del que va tot aixo

Anónimo dijo...

ocellgavina no t´equivoquis la alcaldia no la ha donat erc la ha donat el poble amb el seu vot que t´agradi o no el poble va parlar els pactes sobren pero en aquell moment el poble va creure mes en el programa de pp-upc. no pas amb el de els que estan a l´opocició prefereixo un tripartit que no un quatripartit

Anónimo dijo...

cuanto y que a pagado PP-UPC-CXC PARA QUE NO SE HAGA?

Anónimo dijo...

El sr.Fuster es l'alcalde per que així ho ha volgut eloble de Creixell. A les darreres eleccions municipals, el poble el va votar de forma clara i majoritaria, per bé que no va assolir la majoria absoluta. 4 regidors envers 2 de CIU, 2 de PSOE, 1 ICV, 1 CPC, 1ERC. La volunad popular està ben clara. Feu el favor de respectar.la. Qui no hi estigui d'acord, que d'aquí a 3 anys actui en consequència. I per cert, ERC no es la panacéa. Els d'Esquerra no tenent "patente de corso" per fer el que els doni la gana. Creixell no es ERC, que us quedi ben clar a alguns i algunes. I si no us surt bé l'assemblea als crítics d'ERC, l'endemà celebrarem el 12 Octubre, Día de la Hispanidad, per si ho voleu venir a celebrar, esteu convidats, com que de conviccionspolítiques no en teniu gaires.........

Anónimo dijo...

El sr.Fuster es l'alcalde per que així ho ha volgut eloble de Creixell. A les darreres eleccions municipals, el poble el va votar de forma clara i majoritaria, per bé que no va assolir la majoria absoluta. 4 regidors envers 2 de CIU, 2 de PSOE, 1 ICV, 1 CPC, 1ERC. La volunad popular està ben clara. Feu el favor de respectar.la. Qui no hi estigui d'acord, que d'aquí a 3 anys actui en consequència. I per cert, ERC no es la panacéa. Els d'Esquerra no tenent "patente de corso" per fer el que els doni la gana. Creixell no es ERC, que us quedi ben clar a alguns i algunes. I si no us surt bé l'assemblea als crítics d'ERC, l'endemà celebrarem el 12 Octubre, Día de la Hispanidad, per si ho voleu venir a celebrar, esteu convidats, com que de conviccionspolítiques no en teniu gaires.........

Anónimo dijo...

Avui al Diari el Punt surt un article molt interessant al respecte del que diu Afrodita. Seria interessant conèixer l’opinió dels participants d’aquest Blogg, ja que qui sap que passarà el proper 12 d’octubre. Acordeu-vos de “quan vegis les barbes del teu veí tallar.........., us recordeu?. Perquè no tingueu que fer cap recerca al diari us he copiat l’article. Animeu-vos a participar.

Temps difícils per als més votats
La forta inestabilitat política del Tarragonès deixa més de la meitat de vencedors en les eleccions fora dels governs locals
Ni la sort ni l'aritmètica no són favorables en aquest mandat a les forces polítiques més votades als ajuntaments de la costa del Tarragonès. Si el 16 de juny del 2007, quan es van constituir els consistoris després dels comicis locals del maig, tan sols a Salou el partit més votat havia quedat fora del govern, diverses mocions de censura i relleus imprevistos en els darrers mesos han transformat el context. Al centre de la Costa Daurada, on la temperatura política en aquest mandat és certament elevada, tan sols a Tarragona, Vila-seca i Creixell els candidats més votats mantenen la vara d'alcalde. A la resta, el poder ha recaigut en la segona i fins i tot la tercera força del consistori. El fenomen coincideix amb la fragmentació i la proliferació de candidats independents.
Amb la moció de censura a la Pobla de Montornès, feta pública aquesta setmana, ja seran quatre els relleus forçats al capdavant del consistori que s'han produït al Tarragonès en poc més d'un any de mandat. De fet, des de la darrera constitució dels ajuntaments, a tota la demarcació s'han produït quatre mocions de censura, i tan sols una s'ha presentat fora dels límits del Tarragonès: la de Bot, a la Terra Alta. Les tres restants, a les quals s'hauria d'afegir el canvi de color polític a Torredembarra (que va esquivar el vot de censura amb la dimissió de l'alcalde sortint), corresponen a la comarca tarragonina: Roda de Berà, Altafulla i l'acabada d'incorporar de la Pobla de Montornès.

PERDEN ELS MÉS VOTATS
En els quatre casos de relleus en executius locals al Tarragonès, la formació que ha perdut l'alcaldia ha estat sempre la força que havia vençut en els comicis municipals. Amb aquesta tendència, les estadístiques són força descoratjadores per als caps de llista que havien aconseguit la victòria electoral: un candidat a la costa del Tarragonès que sigui el més votat té gairebé sis possibilitats entre deu d'acabar a l'oposició, i tan sols quatre de governar. En el global del Tarragonès, gairebé el 30% dels governs locals no tenen cap representant del partit més votat.
La formació que més vares d'alcalde ha perdut en aquest primer tram de mandat ha estat el PSC (ha perdut Torredembarra i perdrà la Pobla, governada fins ara per la seva marca blanca), tot i que també ha guanyat dues alcaldies més: Altafulla i Roda de Berà. El saldo és més positiu per a CiU, que tan sols ha deixat de controlar Roda, i ha recuperat la Pobla i Torredembarra. La quarta alcaldia en joc, la d'Altafulla, la va perdre Alternativa Baix Gaià (ABG), precisament després dels primers comicis que havia guanyat aquesta formació amb implantació al nord del Tarragonès.
Una de les formacions més perjudicades, tot i que no ocupava cap de les alcaldies, ha estat ERC, que ha viscut la desaparició de tres governs dels quals formava part (Altafulla, Torredembarra i la Pobla).

REGIDORS SENSE SIGLA
La tensió política entre govern i oposició després que una primera força hagi estat foragitada del govern és evident en ajuntaments com ara Salou, l'únic que ja va començar el mandat amb la vara a les mans del segon candidat més votat, el socialista Antoni Banyeres. Les males relacions que manté l'executiu, format pel PSC, CiU i RDS, amb l'oposició, de FUPS (guanyadors de les eleccions), sovint tenyides d'incursions als jutjats, evidencia els efectes d'aquesta operació cada cop més habitual al Tarragonès.
Les ferides polítiques són encara més amargues en tres municipis de la comarca on la censura o canvi de govern s'ha complementat amb un regidor que ha abandonat la disciplina del partit, una tendència que alguns vinculen als interessos urbanístics de la zona. Cadascun dels tres casos té unes circumstàncies específiques, però tots coincideixen a esquivar, parcialment, la definició a priori de trànsfuga. En el cas d'Altafulla, l'ex-ABG Jano Francino va abandonar per decisió pròpia el partit, però no va votar la censura al govern, i a Torredembarra, l'abans socialista Laura Pradeda va ser expulsada del govern per l'alcalde (no del partit), però sí que va provocar el canvi amb el seu vot. La mateixa trajectòria han seguit els dos exsocialistes de la Pobla de Montornès, ara al carro de CiU.
Els efectes en l'àmbit de partits s'apropen fins i tot a la contradicció. El PSC acusa les files convergents de «comprar regidors» a Torredembarra i la Pobla, però al mateix temps els socialistes reben acusacions d'ABG de donar suport al transfuguisme a Altafulla

Anónimo dijo...

avanç de fer tanta asemblea com els indis. teniu que fer neteja de tots els infiltrats que teniu dintre de erc que estan crean un cancer. i aixo nomes interesa a terceres formacions.
pobrets els de erc com us estan utilitzan

Anónimo dijo...

Que pena de poliocia local un sr como jefe se puede cargar toda una buena plantilla el y algunos de sus secuaces la berdad es que no sabe dirijir nada el (tarta). Y el Sr Alcalde que no a hecho nada eso si que es penoso que vuelva otra vez a ser cabitooooooooooo.

Anónimo dijo...

Hola Anonim,
Veig que estas molt ficat en el tema de la policia. Tinc un dubte, a veure si me´l pots sol·lucionar: un policia pot patir caqueig (en castellà tarta)? És legal o és un impediment per poder ser "policia", ja no parlo ni de caporal ni de cap... tenia entés que un policia no podia tenir caqueig

Anónimo dijo...

como puede alguien meterse con una persona que tartamudea.
cuando esta otra escribe poliocia en vez de policia o cosas como verdad con B de Burro. un poco de Respeto empieza con la R de Repasar las faltas...........

Anónimo dijo...

Anonimo, tienes razón: lo pimero es el respeto y sin faltar a las personas en este blog. Es normal este respeto pero creo que si alguien quiere exponer algo (siempre y cuando con respeto) lo exponga. Yo lo intento maquillar y arreglar: estamos hablando de una persona que está ejerciendo un cargo público y en una escala jerarquizada (la cual está en lo alto de la pirámide) y dentro del funcionariado público, lo cual debe ser con total limpieza en los requisitos y necesidades de las plazas que se convocan, cosa que en este caso no ha existido puesto que pueden comprobar que el tartamudeo es un impedimento en la legislación en vigor, siempre y cuando no se modifique a posta los requisitos y condiciones "médicas". Espero que el anterior mensaje entienda que la única manera de exponer los pensamientos de todos sin faltar al respeto pero diciéndolo, será mejor para el BLOG y para la información de todos.

Anónimo dijo...

M'agradaria saber que ha pogut fer el cap de la Policia Local per que se'l ataqui personalment d'aquesta manera tant béstia com fan alguns en aquest blogg. Afortunadament molts dels comentaris que es fan en aquest sentit son sense base ni fonament. Jo crec que les persones que els fan no ho farien si li haguessn de dir a la cara al propi interessat, a part que crec que moltes coses que diuen, demostren que no en tenent ni idea del que estant parlant. jA N'HI HA PROU D'AQUEST TEMA, NO?

Anónimo dijo...

Hola Afrodita. Valoro molt la teva posició neutra i d´intentar treure pols al que molt s´empolsa. S´aprecia molt la teva "llicència" per defendre la patata més calenta i "psicologia" per calmar la gent amb la teva professionalitat. Per la teva forma d´escriure, tens una ploma molt "femenina" i fina, cosa que valoro. En comptes, t´haig de dir que un blog és, segons Wikipedia (m´estalvio la traducció al castellà i fico Wikipedia per no ficar unaltre diccionari o enciclopèdia): sitio web periódicamente actualizado que recopila cronológicamente textos o artículos de uno o varios autores, apareciendo primero el más reciente, donde el autor conserva siempre la libertad de dejar publicado lo que crea pertinente." Crec que ha quedat molt clar què és un blog, i respectant els comentaris i les persones de les que es parlen, tothom pot parlar del que vulgui, ja que l´època de la censura ja va passar fa més de 30 anys. Algú ha publicat una paraula que deia "tarta" i pel que crec que t´has emprenyat (si fos de manera despectiva tindries raó): jo no ho he trobat com un insult, més bé ho he trobat com col·loquialment es diu d´una persona que es trabanca al parlar, un tarta-mut.(tartamut). Deixem que cadascú es pugui expressar lliurement motiu pel qual s´ha creat el blog de lliure accès, ja que si es volgués, es podria obligar a inscriure la gent i a ficar les seves dades, on a més a més et recordo que tú també apareixes camuflada sota un Nick i no amb els teu nom i cognoms. Respectem els comentaris de tots i discutim, que torno a dir, fa temps que Paquito va morir i per sort, podem parlar del que volguem sense ferir.

Anónimo dijo...

Hola arcangel! mi intención no era faltar el respeto sino todo lo contrario, reconocer algo que es real o acaso no es TARTA?, pero bueno no entraremos en esos temas. Discrepo mucho de su comportamiento y manera de llevar la policia local de Creixell. Es bastante especial, mejor dicho se ha cargado la POLI, y sino miren las policias de otras poblaciones vecinas, ya sean de Roda de Barà o Torredembarra, y verán como trabajan y no se pasean como esta. Afrodita, si tuviera que decir las cosas a la cara se las diría sin problemas, ya sean estas que aquí escribo y muchas más, pero no vale la pena... Creo que no tienes ni idea de como está este Ayuntamiento, y concretamente el departamento de Policia, o te haces el longui para despistar. Este Sr. suspendió 2 psicoptécnicos que estaban hechos y preparados para él, y con todo y con ese sigue ejerciendo un cargo que no le pertoca, hay que ser muy ler............., eso ya quiere decir algo, no? Ah! y si tú eres una/o de sus secuaces, adelante con tu rollo. Por cierto lo de las faltas fue cosas de las prisas pero no volverá a pasar más, y quien se pique, ajos come. Creixell y los conciudadanos se merecen algo mejor políticamente y sobretodo policialmente ya que es nuestra seguridad. Gracias.

Anónimo dijo...

No sóc "uno de los secuaces del tarta". Simplement que no m'agrada com l'anónim tracta a les persones. Això sí que es del temps del Paquito. Bé, a mi el que m'interessa es dir la meva sobre l'assemblea d'ERC del proper dissabte. El regidor Gaspar continuarà sent regidor passi el que passi, o com a mínim seguirà tenint l'acta de regidor, ja que aquesta es de la seva propietat i no pas del partit. Qué farà la gent d'ERC si en Gaspar no plega, i continua amb la seva línia de suport a l'alcalde Fuster?. Això es el que m'agradaria saber, i no pas si el cap de la policia caqueja o no.

Anónimo dijo...

afrodita, nadie te ha dicho que seas una secuaz, pero cuando el rio suena, agua lleva...

Anónimo dijo...

Anónim, veo que los árboles no te dejan ver el bosque. L'actual cap de la policia local, es això, el cap de la policia local. I en tot cas la oposició que encara no ha aprovat, es per a tenir la plaça de sergent en cap en propietat. I si caquejar es un impediment, això ja ho haguéssin dit les proves médiques, no?. I de moment aquestes proves no han dit res, segons sembla. En tot cas, observo un odi visceral en aques anónim envers el cap de la policia local.

Anónimo dijo...

Afrodita, no es por nada, pero podemos ojear la Llei 16/1991, de 10 de juliol,Reglament d'accés,
promoció i mobilitat de les policies
locals.

Si todavía no le han dicho nada es quizás porque no ha llegado a la prueba médica. Ahora es policia porque antes no eran tan exigentes. Te sirve?

Anónimo dijo...

Veo que estás muy enterado anónimo, y veo que a lo mejor esa plaza de sergent en cap, podría interesarte a tí, no? Creixell te necesita, anímate....

Anónimo dijo...

Afrodita, no hay ningún odio visceral sino amor fraternal jaaaaaaaaaaaaaa! Y a lo mejor es a ti quien los árboles no te dejan ver la gran profesionalidad que tiene este nuestro Sargento jaaaaaaaaaaaa!. Y ahora en serio, da igual que sea tarta, gordo, feo, calvo, guapo, alto, etc., lo único que importa aqui es que se ha cargado una buena plantilla de policias que en vez de parecer un cuerpo de policía, parece Gran hermano todo el día cabreados y cuchicheando, y ese mal rollo lo ha creado él. No se les ve hacer controles de tráfico o demás cosas policiales, sólo tomar cafelitos y pasear la gorra de sargento. Y como tú bien dices Afrodita, esto es sólo un blogg para expresarse, quien tiene que arreglar todo este embrollo es el Sr Alcalde, yo sólo soy un pobre conciudadano. Adiosssssssssssssss! (AFRODITA QUE BONITO ES EL AMOR JAAAAAA TEN CUIDADINNNNNNNN CON TUS FLECHAS Y LA VERDAD NO QUIERO ESE CARGO)

Anónimo dijo...

Veig que hi ha marro amb la policia: uns que li ataquen a mort com si fós un enemic (EL PIRATA) i una altra que li defén com si el seu amor fós (AFRODITA, aiii diosa del amor). Veig que encara vindrà Ana Rosa Quintana o "La Noria", o pitjor encara, HORMIGAS BLANCAS a parlar dels draps bruts de la policia local a Creixell.

Anónimo dijo...

jajaja quitq quita este blog ya es mejor que la programacion de tele5 y antena3 juntas........ esto ya es un GRAN HERMANO creixellenc.
mola ver como evoluciona esto dia a dia y engancha mucho este culebron sin ser venezolano.

salut companys

Anónimo dijo...

El passat 19 de setembre algu deia que no donava la talla (suposo que es refereix a l´altura més que a la professionalitat) i més endavant sobre altres cosetes que no cal tornar a escriure (qui ha seguit el blog ja ho sabrà, i qui no, que s´ho torni a llegir, ja que està escrit): a què es refereix...
Tindrà res a veure amb la persona pública de la policia que estem parlant?

Anónimo dijo...

OCELL GAVINA, que querías decir el pasado 1 de octubre de 2008 11:26... siguiendo con el anterior post? Aclara las cosas que la gente quiere saberlo. Mójate un poco

Anónimo dijo...

Hola amigos y amigas como estáis? La verdad es que el blogg está un poquito aburrido. Decirte amigo anómimo que eres un poquitín chafardero.... y que te van a contar pues habría un poquito de todo imaginate hasta creo que tuvieron que hechar a un poli....
Bueno como estará nuestro querido amigo el Sr. Sargento, no sabemos nada, ¿estará con su amiga del alma? jaaaaaaaaaaaa! Señores Agentes asaltemos este barco y cambiemos el rumbo!!. El corsario os anima a ello, venga agentes al PODER, a la vastilla con el REY del palacio. Venga! os dejo, ah! y que no se cabree nadie, todo de buen rolloooooooooooo. EL CORSARIO CON EL PUEBLO Y LA POLICIA...........

Anónimo dijo...

Afrodita, el 8 de octubre y dias anteriores hablabas sobre la manera de hablar sobre gente en concreto (de la policia). Mirando la politica de contenido de Blogger y su politica de condiciones de servicio, no he encontrado ninguna infracción ni impedimento sobre los comentarios que se han ofrecido en este blog. Quizás a veces a uno le duele los comentarios cuando son verdad y cuando a uno le afectan más de lo que se quiere demostrar. Sáquate la piel de lobo y no defiendas lo indefendible.

Anónimo dijo...

YO QUERIA DECIR QUE TODOS LOS POLICÍAS INTERINOS QUE HAY TRABAJANDO Y COBRANDO COMO PROFESIONALES, NINGUNO HA SUPERADO LAS PRUEVAS MÍNIMAS(YO ME INCLUYO PORQUE NO APROBÉ Y TRABAJÉ BASTANTES MESES), O SEA PSICOTECNICO, CULTURAL Y FÍSICAS, TODOS SUSPENDIERON Y SIGUEN TRABAJANDO, ESO DA QUE DECIR QUE EL AYUNTAMIENTO, LA GESTIÓN Y SOBRE TODO LOS MANDOS DE ÉSTA POLICIA NO VALEN NADA,SON UNOS PERROS INCOMPETENTES Y NO LES IMPORTA LA SEGURIDAD DEL PUEBLO, Y A LOS CIUDADANOS LOS TIENEN ENGAÑADOS.YO ESTUBE VARIOS MESES TRABAJANDO ALLÍ Y ES UNA CASA DE PUTAS,SOLO HAY 5 POLIS QUE SON PROFESIONALES,EL RESTO NO HAN SUPERADO LAS PRUEVAS.VIVA EL PUEBLO DE PANCHO VILLA Y SU EJERCITO DE VIVIDORES, EL DIA QUE PASE ALGUNA DESGRACIA A VER QUE HACEN Y QUE DICEN.

Anónimo dijo...

Por fin un panchito a respuesto a la realidad interna. Manda ******* para que pagamos nuestros impuestos, para tener policias como podríamos tener a expresidiarios, o a esquizofrenicos o vete a saber que, ya que como no pasan las pruebas psicologicas ni nada, no se sabe quien trabaja. Además, nos tenemos que fiar de esta gente sin pistola, y me parece que tampoco tienen porra ya que no se las he visto???? Esto es de farmacia de guardia. Esto en la guardia cibil no pasa

Anónimo dijo...

Hola amigos veo que la cosa está calentita, no tienen la culpa esos pobres agentes, pero si este nuestro Ajuntamiento. Si empezando por el jefe de la poli que ha suspendido un PSICOTECNICO un par de veces y sigue ahí luciendo sus galones, donde se avisto esto? AL PODER Y QUE LO SAQUEN DE AHIIIIIIIII. Manda carallo......Ah pero no solo los agentes, hay alguna que coge el teléfono que anda que no es malaaaaaaaaaaaa( o son las dos ) jaaaaaaaa!!!!. TODO DE BUEN ROLLITOOOOOOO. JAAAAAAAAAAAAAAA! El CORSAROIO con todos esos agentes sufridores de una gran almorana llamada JEFE.

Anónimo dijo...

Avui ens ha deixat un veí singular de Creixell: el Josep Toldrà Maré. Tothom el coneixiem, sobretot per les seves excenticitats i les seves coses rares. Però hi ha una cosa que mai ningú li podrà retreure ies que s'estimava Creixell, a la seva manera, però s'estimava el poble que el va veure neixer fa 88 anys. Sempre ens quedarà el seu record. M'agradaria que l'ajuntament actual s'interesses per l'arxiu Toldrà, ja que té coses molt interessants que podrien passar a ser de gaudi de tot el poble, ja que en vida d'ell no es van posar d'acord, crec que ara fora bó que el nostre ajuntament intentés adquirir tota aquesta documentació i efectes que el Toldrà tenia a casa seva i posar.les, per que no, en el futur museu que es vol muntar a cal cabalé. Espero que així sia.

Nautilius dijo...

Jo tambè crec que s'haurien de interesar amb les coses del Josep Toldrà, Rigoberto.
Era un home de lo més entranyable si havies tingut l'oportunitat de tindre un conversa amb ell.

Anónimo dijo...

Efectivament era un home entranyable en Toldrà, Nautilus, i van ser moltes les converses que vaig mantenir amb ell, t'ho asseguro, moltes i moltes.Era molt excéntric i especial. Tenia moltes maníes. Sobretot a la darrera etapa de la seva vida, podriem dir que "es feia una mica pesat" però això era per l'edat, estic segur. Però tal com va dir el Mossen al seu enterrament, En Toldrà s'estimava Creixell, a la seva manera, però se l'estimava molt. Ara bé, vaig tenir l'oportunitat que mes d'una i de dues vegades m'havia ensenyat les coses del seu arxiu i que fan referencia a Creixell.Coses històriques, com per exemple documentaciò sobre l'escut que hi havia a Creixell en temps de la primera república, que era la figura d'un pi, o altres documents similars. Crec per això que seria urgent que l'ajuntament parlés amb els seus hereus i familiars per tal que tota aquesta documentació passés a formar part d'un fons municipal, tal i com era el seu desig.Esperem que les nostres autoritats no es distreguin d'aquest tema i aconsegueixin això que seria molt útil i convenient pel nostre poble.

Nautilius dijo...

jajjaja si que es veritat que es feia una mica pesat als ultims anys, jo no et dire que no m'amagues algun dia d'ell perque no hem dongues la xarla interminable que tenia però ser que s'anat un personatje molt estimat per tothom que el coneixia.

Respecte al seu petit museu que era casa seva jo tambè crec que s'hauria de fer algo productiu i sobretot pel seu record.

Per això si que pago el meus impostos a gust.....

Bueno salutacions a tothom i visca creixell i la seva gent!!!!

Anónimo dijo...

No ens enganyem, no tot es bo del senyor Toldra!, un bon currículum es el que l'acompanya...

No tan bona persona es , el que a la seva dona tenia com a una "esclava", encara que de Porta a fora no fos així, ell amb aquella mirada penetrant des de bon principi era un bon "putero", si si putero tal com sona, ja que o a estat fins el final, per no mencionar la ma llarga que tenia! que entre d'altres llocs va robar fins i tot a la casa Vila, tal com sona, a l'Ajuntament.

En les últimes no va perdre el temps, les últimes de les seves grans "acechorias", va ser anar de Putes a l'havana, i no en tenia prou amb anar de putes, que cuando la hucha se vacio, escrivia cartes, i no d'amor precisament, a noies de Creixell, incitant-les a prostituir-se i a canvi d'una bona llepada. (sense comentaris)
No negaré que s'estimi el poble de Creixell, però no es oro todo lo que reluce!

De totes maneres idolo para unos putero para otros.

El Realista.

Anónimo dijo...

es triste que se tenga que morir una persona para que se hable de ella,pero mas triste es que algunas personas aprovechen hablar mal de ella una vez muerto cuando no puede darte una colleja con su baston,o sea que vete con cuidado realista yo de ti miraria por la espalda porque conociendole aun puede darte con el baston , te recomiendo que dejes en paz a los muertos tanto al tolra como a la maria, descasen en paz

Nautilius dijo...

Salutacions ànonim,

Jo en cap moment he dit que fos la persona més bona del món, senzillament he volgut enrecordar-me de la persona més entranyable del poble amb tot lo seu bo i amb tot lo seu dolent.

Ja sabem com era en Toldrà però això no vol dir que no fos una persona del poble, que molts hem crescut, veient-lo fer-se gran.
A més Resma tè raò es una persona que ha mort i encara que sigui veritat crec que no cal predicar la pena del mort, perque si realment creus que no feia pena només cal que tornis a llegir el teu comentari per adonar-te que no todo es oro lo que reluce.

Anónimo dijo...

nautilus ara no entenc el teu comentari, ningu fa pena i menys ell si no la situacio de la seva mal dita familia!!!

Nautilius dijo...

No a mi no em fa pena però a mi em fa pena veure que hi ha gent que li agrada ensenyar la pena del mort per molt que l'home tingues a vegades un mal caracter de collons.

A més a mi el ultims anys si que em feia una mica, ja casi no hem reconeixia quan en veia.

grillat dijo...

responent a l'ultim missatge anònim voldria dir-li un parell de cosetes,que ell deu saber, però potser no li interesa dir.
A les últimes oposicions per a Agent de la Policia Local de Creixell,s'hi van presentar interins que ja hi estaven treballant, i que a dia d'avui estan treballant com a agents de carrera despres d'aprovar el curs a la Escola de Policia de Catalunya,que dura 9 mesos, d'altres no van aprovar o ver les proves psicotecniques o bé les proves fisiques(per lesio).
També deus saber estimat anònim que es potestat de l'Ajuntament i per tant del Sr, Alcalde,tenir agents de policia amb caracter interí i que els pot enviar a la Escola de Policia de Catalunya per fer el curs d'agent interí,que dura 3 mesos,però es clar,això s'ha de pagar, i perquè pagar per formar a una persona que dona servei al poble??? total si fa res mal fet ja ho arreglarem.

Visca la burrocracia!!!

Anónimo dijo...

Hola Grillat. Tens raó però et vull rectificar un tema. Com veig que estas molt interesat, et comento que el màxim responsable tècnic i amb la formació adequada per saber si els agents necessiten formació o no és el JEFE DE LA POLICIA. Un jefe, a banda de cobrar el que cobra per sortir a la processó de la festa major, també és el de defendre els interessos dels ciutadans fent una bona gestió del personal i del mitjans municipals, cosa que en aquest cas s´ha demostrat que no és així. Que cadascú s´apliqui la part de responsabilitat que li toqui i no li llencem tantes pedres a la teulada de l´alcalde i llencem-li al que li toca...

grillat dijo...

hola anònim tens raó,jo estava errat,el Cap de la Policia és qui diu si els seus agents necessiten formació, però com segur que deus saber,el màxim responsable de qualsevol Policia Local, és sempre l'Alcalde, qui pot delegar en un regidor o bé en el mateix cap de la policia, però sempre qui té l'ultima paraula en l'alcalde

Anónimo dijo...

Ei grillat, o J.M.T.... el responsable principal és el tècnic que és qui té la formació i motiu pel qual s´ha contractat. El polític s´ha de deixar guiar per les opinions i sol·lucions del tècnic. També el president de la Generalitat mana més, i el ZP també, el Rei d´Espanya sobre tot el que hi ha... totes les decisions que prenen els polítics són preses per la bona "venta" o poder decisiu del tècnic en la matèria.
Pensem una mica les coses amb el cap i no intentem culpar al qui no toca, potser perquè no sigui del teu interès i no sigui l´alcalde que més "ombra" et pugui fer o el que no t´hagi obert les "portes del cel"...m´entens oi??

Anónimo dijo...

Per l'anónim i pel JMT: el polític sempre fa el que vol, en general. Va al seu interés i a la seva bola. El tècnic l'assessora sempre però a vegades no se'ls hi fa ni cas. La responsabilitat es dels polítics. Els tècnics no son polítics. I els polítics no son tècnics però tenen molts interessos particulars i per això TOTS, es presenten a les elceccions per entrar a l'ayuntament, amb la finalitat de resoldre interessos particulars que els afectin. Son rares les excepcions. A Creixell es evident que això també passa.

Anónimo dijo...

quan dius que tenen interessos particulars , que vols dir que tenen terres? feina relacionades amb el poble?o altres situacions, jo no estic d'acord que tots el politics tenen interessos personals tamb encara quedem persones que ho fan d'una manera desinteresada o han fet nos es pot tratar tothom per un igual no creus? perque si tu fosis politic ho faries per el teu interes???

Anónimo dijo...

Tienes razón Mariona todos hablan de intereses pero nadie define cuando hablan de los politicos de Creixell que intereses tienen ellos, y que les lleva a meterse en unas elecciones, me pregunto los que tanto hablan, ¿cual será su oscuro objeto del deseo? o es que se piensa que en esta linea no vamos a pensar lo mismo de otros, por favor!!! ya no nos chupamos los dedos, Los intereses existen en todas partes no solamente en los politicos, por un perro que mate me llamaron mataperros ¿no? vaya chorrada, a ver si se dicen estos intereses que yo como persona mundana sin ningun tipo de vinculación quiero saberlo.

Anónimo dijo...

CREO KE A ESTE PUEBLO LE FALTA UN GRUPO POLITICO JOVEN I CON GANAS DE TRABAJAR POR EL PUEBLO I NO GENTE QUE INVENTE UN PARTIDO PARA CHUPAR DEL BOTE.YO ME SE UNOS CUANTOS QUE SI HICIERAN UN GRUPO INDEPENDIENTE SALDRIAN CON LOS OJOS CERRAOS PORQUE SON GENTE JOVEN I CON GANAS DE ACER COSAS POR CREIXELL AVECES LERS VEO ABLAR DE LO QUE ARIAN POR EL PUEBLO I SINCERAMENTE TIENEN MEJOR IDEAQUE MUCHOS DEL AYUNTAMIENTO I POLITICOS I CUANDO DIGO JOVENES SON GENTE ENTRE 20 Y 25 AÑOS AVER SI LES ANIMAMOS SE PRESENTAN I SALEN POR MAYORIA ABSOLUTA I KITAMOIS DE UNA VEZ POR TODAS TODOS LOS POLITICOS QUE HAY EN LA ACTUALIDAD

Anónimo dijo...

Estimat anònimo.

Lo que dices no es tan fácil hacerlo.

Los jóvenes entre los 20 y 25 años por muchas ideas que tengan no podemos formar un partido político independiente ya que se necesita mucho tiempo y sobretodo dinero para hacerlo. Constituirse es fácil pero una vez hecho de donde sacaríamos el dinero para hacer las campañas, alquilar un local ( aunque siempre nos quedara el hotel de entitats ) y actividades varias, si ya los partidos políticos que no son independientes ya tienen de poner de su bolsillo como lo haremos los jovenes con la situacion actual que tenemos hoy en dia ( sueldos bajos, paro, etc ) y despues nos faltaria la experiencia de llevar un ayuntamiento

Nautilius dijo...

Si Ocellgavina però si la inciativa sortis bè podriem donar-li la volta a molts dels problemes que ens trobem ara.
Hem sembla que per formar un partit politic és necessita una acta notarial subscrita pels dirigents o promotors del partit, amb expressa constància de les seves dades personals d'identificació i uns estatuts pels quals s'ha de regir el partit.

Llavors es quan es presenta la candidatura quan s'ha de presentar un nombre de firmes per poder-se presentar a les eleccions. Nosaltres com ha joves seriem capaços de treure les fimes necessaries???

Anónimo dijo...

Potser abans de plantejar.se fer un partit polític, el que caldria que alguns o algunes es plantegessin, seria fer un curs intensiu de català o de castellà, o mes aviat de cultura general, per que "tela marinera" el nivell d'alguns o algunes. Arregleu primer casa vostra i després feu.ho amb la dels altres.

Anónimo dijo...

que siguem joves no vol dir que siguem incults si els joves de creixell ens fiquesim de viritat crec que acabariem amb tota aquesta politica de creixell que ya cansa la gent cada vegada esta mes farta de la politica de ara aquet poble necessita savia nova i idees noves no digueu que no amb auet poble cada vegada conten menys amb la joventut i per treure aquet malefici tinc el nom ideal es jove i de creixell i totom l'estima lo dolent que yo li vaig comentar i em va contestar que ni de coña pero si ell vulgues sortiria de sobres i cambiaria la dinamica de aquet poble. estic segur de que seria un bon alcalde

Nautilius dijo...

A veure si realment hi ha interés pues busquem la manera de poder-ho fer.

Si voleu ens podem posar tots en contacte i fer una assamblea.

Com un anonim comentava al meu blog tambè podriem mirar de propossar la vocalia de juventut o consell de juventut al poble.

No se, com ha sortides crec que els joves hem tenim ,ara falta veure qui es vol comprometre i com.

Perque opcions en podem tindre varies.

Aqui ho deixo a l'aire.

Anónimo dijo...

crec que ho hauriem de fer i tirar cap endavant i fer un partit politic jove e intentar treure aquets mal politics vells i ya sense idees nomes amb ansies de fer-se mal entre ells.
nesessitem la confiança del poble de creixell per la proxima candidatura em de fer piña i la juventut tira cap endavant el poble de creixell,em de ser nosaltres els qui em d'obrir els ulls.que sa fet els ultims añs per la juventut aqui a creixell?
juventud de creixell obrim els ulls si no som nosaltres qui tirem cap endavant ningu fara res per nosaltres simplement eu de mirar els ultims añs.

Anónimo dijo...

QUE ES ESTE PUEBLO EN PARTIDOS POLITICOS?


PP:A ESTAR AHY PERO SIN HACER NADA
PSC:INTENTAR ENTRAR PARA NO HACER NADA
ICV:TITERE DE LOS MALOS
ERC:TITERE DE LOS BUENOS
CONESA POR CREIXELL:URBANISMO PA EMBUCHACAR
CIU:LOS MALOS

Anónimo dijo...

Muy curioso anónimo que agrupes los partidos en buenos malos y sin hacer nada.

Sin comentarios porque cosas así me ponen los pelos de punta.

Solo me queda una duda y es que donde están los buenos y si estan cuando dices ERC:TITERE DE LOS BUENOS a quien te refieres como buenos? Al PP? o al PSC? porque son los únicos que quedan.

Yo de verdad que me gustaría que compartiera su filosofía política conmigo señor anónimo

Anónimo dijo...

YO FARIA UN ALTRE DESCRIPCIÒ DIFERENT DELS PARTITS POLITICS A CREIXELL:

PP- LOS QUE MANDAN Y HACEN MUCHAS COSAS AUNQUE A ALGUNOS LES FASTIDIE

PSC- INTENTAN ENTRAR PARA HACER COSAS PARA HACER LO QUE A ELLOS LES CONVENGA

ICV- TITERE DEL QUE MAS LE PROMETA Y CRITICARLO TODO, POR QUE CON UN MERCEDES Y UN CHALET EN LAS MORISCAS NO SE PUEDE SER COMUNISTA

ERC- BAILAN AL SON QUE TOCA Y ESTAN EN EL GOBIERNO AUNQUE ALGUNOS DE ELLOS MISMOS NO LO QUIERAN RECONOCER

CONESA POR CREIXELL- O CREIXELL PARA CONESA- A VER QUE TAJADA PUEDO SACAR PARA MI BENEFICIO Y EL DE MI FAMILIA

CIU - LOS MALOS DE LA PELICULA, ENTRAR A CUALQUIER PRECIO, SON PERFECTOS Y TODO LO HARAN BIEN, SOBRETODO LO DE PONERSE 3000 EUROS DE SUELDO

Anónimo dijo...

el ultimo anonimo !como rayas tio!!!! que suerte la tuya que eres perfecto, oye si tan mal lo ves ya sabes puerta !!!!! vete a valencia que alli estan los tuyos pobrecitos los del Pp.

Anónimo dijo...

mira ami en faria ilusio entrar a formar part del psc de creixeill de el poble !!!
se que la montse madueño es presentara pero es el meu partit i si em presdento sortire vull que el poble de creixell sorti votador de la juventud de creixeill crec que la promesa es diu david bueno ell pot cambiar els vots de creixeill

Anónimo dijo...

vols dir que david bueno voldria formar part d'un partit politic?
en s'embla que ell ya es d'un partit politic creiu que es faria responsable d'un poble?

Anónimo dijo...

Montse Muñoz, mai no deixarà que li tragueu el protagonisme que ostenta, i en conseqüència treure-us del cap semblant proposat.
Oblidar qualsevol sigla política i presenteu-vos com un partit independent, sortirem tots guanyant.

Anónimo dijo...

perdó, os imformo que dir david bueno es dir PP, no os enganyeu,i a que jugeu???

Anónimo dijo...

esta clar que es presenti amb el que es presenti el partit on este ell te moltes opcions de sortir guanyador de les proximes eleccions

Anónimo dijo...

que pasa con los erc?
el propio partido es una bomba de relojeria madre mia que asco dan

Anónimo dijo...

Realment us creieu tot el que dieu aqui al blog?

Realment creieu que on estigui el David Bueno sortira a les eleccions?

Un altre PP emmascarat com CPC?

Que us creieu que sera l'obama de creixell o que?

Si us plau, sigueu més critics amb la situació de Creixell que no es per fer bromes

Anónimo dijo...

D'entrada em sembla de molt mal gust que algú jugui amb el nom d'un veí del poble. El tema es molt mes seriós del que sembla per anar assenyalant amb el dit a les persones i etiquetant.les en tal o qual formaciò política. O sigui que si us plau, siguewm seriosos i respectuosos amb tothom.

Anónimo dijo...

no se qui a utilitzat el nom de david pero ell no a dit res i ni tansevol vol sapiguer res de politica aixi que dediqueuse a una altra cosa i no a parlar de david ell es bon tio i es porta be amb tohom del poble aixi que respecteulo aixi com ell respecta als demes

Anónimo dijo...

Això anònim aclara lo del David Bueno no??

Si et fa il·lusió entrar al PSC? com et posas aquest nom a la boca....

Anónimo dijo...

mira ami en faria ilusio entrar a formar part del psc de creixeill de el poble !!!
se que la montse madueño es presentara pero es el meu partit i si em presdento sortire vull que el poble de creixell sorti votador de la juventud de creixeill crec que la promesa es diu david bueno ell pot cambiar els vots de creixeill

7 de noviembre de 2008 18:52

Anónimo dijo...

Anónimo que te pasa con los de ERC???

Anónimo dijo...

DEJAR TRANQUILO A DAVID SINO DIRIJIOS A EL DIRECTAMENTE CARA A CARA AVER QUE OS PASA!!!
EL NO A DICHO NADA SIMPLEMENTE AN UTILIZAO SU NOMBRE ASI QUE A EL DEJARLO EN PAZ

JUAN

Anónimo dijo...

kina pasada la gent dona fastic amb tal de fer mal algu son capaços de treure gent i sempre son els que son mes bons. em de fer piña i entre tots tirar creixell endavant que pobles com torredembarra o roda se estan fent cada dia mes gran


claudia

Anónimo dijo...

Juan haber si aprendemos a escribir primero de amenazar.

Me gustaría saber quien es el anónimo que ha dicho el nombre del David primero?

Y el motivo del porque han dicho su nombre, no lo encontráis extraño que haya salido su nombre?

Anónimo dijo...

somieu masses truites tots plegats

Anónimo dijo...

l'ocellgavina potser es troba mes cómode a l'altre blog de creixellfenix, no?

Anónimo dijo...

Per anònim????

La veritat es que estic comodo en els dos blogs.

Però m'agradaria que m'expliques el perque de la seva pregunta??

Potser m'esta vetant la entrada en aquest blog???

No serà pel meu carnet de socialista no?

Ja Ja Ja com es nota cada dia més el plumero d'aquest blog perque si haig de llegir entrelinies el seu comentari esta clar que aquest blog es mes pepero que el del nautilius en el CreixellFenix i que per això hem proposa on estaria més comodo no?

Tot llop te la seva pell d'ovella i això es el que ens volgut fer menjar en aquest blog.

Canvieu els colors i poseu-los blaus així almenys anireu amb la cara per davant.

Anónimo dijo...

carlos tu piensas que un xaval de 22 años puede ser alcalde de un pueblo ?
esta claro que alguno a querido sacar su nombre i verdaderamente no se porque


juan

Anónimo dijo...

Esta claro que un chaval de 22 años no puede ser alcalde.
Ni que va a mover masas ni que tiene la experiencia para llevar un ayuntamiento.

Pero si sale es por algún motivo y quien lo menciona la primera vez tiene de ser algún joven que por sus faltas y su manera de expresarse tiene de ser afín o al menos conocido del David.

Yo lo siento por el porque a mi no me gustaría que mi nombre saliera en estos blogs proponiendo lo que proponían

Anónimo dijo...

carlos yo he ablao con el xaval i dice que el no sabe nada de quien puede ser el que dijera eso de el lo que a el le fastidia es en que su nombre se aya convertido en rutina en este blog


juan

Anónimo dijo...

pues ami me gustaria que se presentara el xaval acabaria con todos los alcaldes malos!!!
miraria mucho mas por el pueblo el es hijo de este pueblo i sabe perfectamente que para la juventud no hay nada

Anónimo dijo...

Ya se empiezan a decir demasiadas chorradas en este blog, muy serio ya no parece.

Anónimo dijo...

anónim si creus que el xaval vol i pot surtir elegit pues ja saps menja-li el cap perque es presenti i a veure que passa. Per mi seria el moment d'autoexiliar-me del poble i a nou vent aigua nova

Anónimo dijo...

Ocellgavina hazme sitio porque yo me voy contigo...

Anónimo dijo...

la verdad es que si mejor que os vayais pero no del pueblo sino a la mierda!!! ineptos como vosotros es lo que le sobra al pueblo i tu el primero ocellgavina

Anónimo dijo...

No hay más inepto que el que se refugia llamando inepto a los demás.

Señor anónimo si no sabe hablar sin faltar el respeto ya me dice la talla de persona que es.

Así que su comentario de los excrementos le debe haber olido durante mucho tiempo la boca, cosa que me apena por su mujer, ya que aguantar la peste a mierda como dice se necesita tener huevos!!!!!

Anónimo dijo...

A lo mejor el anónimo prefiere que los que pensamos diferente a el nos vayamos a la mierda y así se pueda quedar el y sus semejantes en el pueblo de creixell haciendo el VI Reich.

LA CRUZADA CONTRA EL OCELLGAVINA Y SUS SEMEJANTES.

" Tengamos la noche del Creixell Roto....... "

Anónimo dijo...

Anónimo, en todo caso seria el IV (cuarto) Reich, no el VI (sexto) Reich? Tonterias aparte, lo de Arriba el Juanmi, venia por el símil televisivo de Arriba la Esteban!!. Un personaje cutre-salchichero, con escasa cultura que se jadea de una gran inteligencia, que no sabe casi ni hablar ni escribir. A esa comparación me referia. El sr.Juanmi ha aterrizado en el ayuntamiento y efectivamente va hacer lo mismo que hizo con el AMPA o con su Penya Barça. El sr.Juanmi sabrá mucho de ENDESA pero no tiene ni idea de lo que es un ayuntamiento ni mucho menos de gobernar a un pueblo. Pobres ilusos los que le votaron y los que confiaron en él.

Anónimo dijo...

Disculpa anónimo por haber interpretado mal tú alegoría, estoy contigo con lo que dices del señor Juanmi.

Anónimo dijo...

el juanmi siempre se ha metido en todo i siempre le a salido rana.
futbol salio por la puerta de atras!ampa ni ablar!
penya barça 2 socios el y su mujer!
imaginense el ayuntamiento si saliese el alcalde

Anónimo dijo...

yo lo del mercado municipal lo veo bien eso creara puestos de trabajo. no?

Anónimo dijo...

es evident que el poble té diverses mancances, però en concret m'agradaria saber que opineu de la situació " exepcional" que esta vivint l'escola i la llar d'infants, que encara no sabem on i com acabaran el curs.

Anónimo dijo...

Amigo anónimo, el problema de la escuela es muy complejo y aparte del señor alcalde, al que hay que pedirle responsabilidades es al señor Gaspar, que es el que prometió,que las nuevas aulas estarían terminadas antes de que acabara el pasado mes de septiembre, pero está desaparecido y no se sabe cuando acabará este asunto, creo que el AMPA se reunió con él y se le pidió explicaciones por los atrasos pero no sé exactamente como quedó la cuestión , intenta hablar con el señor Gaspar y que te cuente como está el asunto. Que tengas suerte !!!!!

Anónimo dijo...

hola, la ultima información que se tiene es que esas obras que tenian que estar acabadas en septiembre(!!) aun no han empezado!!! como puede ser? hay una serie de conflictos económicos por medio y el ayuntamiento no ha sabido gestionar bién la situación. y de mientras quien paga el pato los niños y mas ahora que apreta el frio y tienen que ir dando largos
paseos...
(J)

Anónimo dijo...

Perdonad por mi forma de decirlo, pero es que los padres ya estays tardando en mobilizaros y espabilar a este Ayuntamiento que os está tomando el pelo, como a tantos otros en este pueblo, y repito perdonad mi forma de decirlo.

Anónimo dijo...

soy vecino de creixell de hace muchos años i es cierto que viendo los pueblos vecinos creixell se ha quedado estancado.
es un pueblo fantasma,sin nada para la juventud.
en los otros pueblos los fines de semana hacen actividades para los niños.
aqui el verano esta bien pero en invierno ya me direis vosotros/as.
las fiestas del pueblo ya no son lo que eran cada vez peor,por favor señor alcalde empieze a mover ficha.

Anónimo dijo...

Perdona anónimo pero si los padres no se han movilizado ya no crees que es porque están coaccionados por el ayuntamiento. Se de primera mano de una reunión donde lo único que importo es echarle la culpa a una integrante del AMPA porque perdió los papeles, según los del gobierno.
A cuando realmente los que los perdieron fueron ellos.
Esto ya provoco un gran sobrevuelo en los dos blogs. Y ya se hizo para que los secuaces entraran en el blog y se dedicaran a cerrar todas las opiniones de los diferentes padres que cargaban contra el ayuntamiento con alegaciones como la de que quien perdió los papeles fueron los padres.

Anónimo dijo...

jjj

Anónimo dijo...

Αs thе admіn of thiѕ web ѕite is wοrκing, no hеsіtаtion
vеry soon іt ωіll be fаmous, ԁue to its fеature
cοntents.

Alsо νiѕіt my hοmeрagе :: Dien thoai

Anónimo dijo...

The Unloose tro chοi Have got thе abіlіty to lure teenagеrs by offеring cricket сomes
at the top of the List in evеrуbody's brain.

my site: game

Anónimo dijo...

Hi theгe, І found your ѕite νia Goоgle
whіlst seаrching for a related subјect,
your site cаmе up, it aρpeaгs good.
І haνe bookmarkеd it in mу goοgle boοkmaгκs.



Fеel freе to surf to my ωеb page :: may tinh

Anónimo dijo...

cіtizenгy cаn аlso Aсt very Nοtable оnline games Wіsh аllows gamers to Produce their
very own personal ѕсhmoοze suite for very own private сhats.


my webpage ... http://ziing.com/index.php?do=/blog/256504/new-free

Anónimo dijo...

Αll it takеs is ѵery humid summerѕ wherе yοu live
аnԁ you do not want сell phone to have
to purсhase a nеw ρhone if it stoρs
ωοгking f&#959г some un-ωater геlated reaѕon.


Visit my blog post :: dien thoai

Anónimo dijo...

Εarly ԁауs οf develoρmentIn Eаrly 1950 s а cοllege sсholаr is to
dіsсharge the Go over as Fгanκlу аs ρossіble.
Τhe cаuse slοω poрulаrity of the great unωаѕhed of all ages gо Dіsturbed over Loοse tro сhoi.
Taκe уour colourіng раge and
then by tapping lеtters Taκe, as I
was sοundless able-bodіeԁ to Oωn fun ρlаying.
Seеmѕ easy enough to Sеt out out,
οlԁ school ԁay anԁ Ӏ mеansρirіteԁ real old
schoolhouse Hold thіѕ Rіd Sim mеtгοpolis Сlassic a tгу.


Alѕo visit mу weblog game

Anónimo dijo...

If yοu Garner all оf them Thегe
is a wеbsites it goes on upto 10. In that lоcation's already a cannoneer stratum - so what highschool-end games such as Crysis, metallic element Gearing satisfying, last Fantasy and many others but they'rе still a pretty vіtal panorama of the severe gаmers lifestylе.
5 League bеginning оf her strаngе іnԁeх?
Nomіnаte is your get-go literal free weight but they do not Attend exaсtly Caгe the aсtors.


Here іs my sіte :: www.cuming4u.com